Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ne lažu niti skrivaju bilo šta, da je napad bio jak i velik to bi se vidjelo a pogotovo hvalisanje izraela i dijeljenje podataka, slika i klipova. S druge strane rade sve da prikriju štetu od iranskog napada zna se da su bile pogođene baze i vojni aerodromi. Iran do pobjede i slobodne Palestine!
Kazes Iran ne laže i ne skriva ništa?! Baš smo navijački zemlja. Kao kad dobijemo Island 3:0 pa se već vidimo u finalu a onda nas nakanta Luksemburg. Tako navijamo u svemu.
unistili im preko 20 avionaod danas vec drhte i cekaju povratnu znaju oni ko je iran
Danas nesto gledam pa Izrael manji od Federacije BiH
Mala državica, 10 milijuna stanovnika, trebaju veći životni prostor
Sutla drina ili reducirati broj
Licemjerni zapad i sva ostala svjetska arogancija u buduca 1000 godina nemaju pravo bilo kome držati predavanje o ljudskim pravima nakon sve ove zlocine u Palestina i Libanona.
ko zna sta ce se iz ovoga izroditi
Iranska vojska i moć se dokazala u desetogodišnjem iračko-iranskom žestokom ratu protiv Sadama potpomognutog Amerikom. Danas su daleko jači, a sve ostalo su teorije i navijanja.
Tebi je poznata cinjnica da iran ima 80 milijuna a irak 20 i od ti 20 su pola kurdi i iranski sehidi tako da je vrlo lose proso jer nije pobjedio a oruzije je imao isto kao irak !!
Pala Muha na Medjeda
Kakva agresija Nevidzeno u postojanju svijeta
To je ta strasna americka vojna tehnologija. Smijesno. Rat u Ukrajini I na Bliskom istoku jasno je pokazao da Rusi prave kudikamo bolje oruzje. Za manje para. Americke kerefeke su samo super skupe fenci igracke koje slabo sta mogu da sruse ili pogode. Huti u sandalama ako im Rusi dadnu hipersonicnu raketu mogu da razvale bogati Izrael.
Libo nas tuki vise za njihove probleme..sta je sa nama sa zdrastvom,cestama itd u BiH?? Kladionica na svakom cosku,nane i dede kontenjere obrcu..de se malo trznite..ne citajte podanicke portale..
Dobijaju clanke iz ureda Americke ambasade, retorika je sljedeca, u izraelu su fabrike samo ostecene ovamo unistene,izraelski vojnici se samo ozljedjuju ovamo ginu
Potpuno tačno! Bravo Iran!
Kapa dole ljudi.
Koliko se oni hvale da su uništili toliko se ovi hvale da nije ništa skoro ni bilo
A đe slika tih malih ostecenja?
Iran se malo usrao heh
Podrska Izraelu
I to sve do njihovog nastanka, akb uskoro.
Nestace iran uskoro
PRIKAŽI ODGOVORE (1)