Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni samo nije jasno kud mi gonimo, pa EU se ogadila cak I prosjecnom njemcu a mi se kletemo u taj naduvani birokratski aparat. Sve integracije zaustaviti, ponistiti ugovore o slobodno trgovini, da nam buter ne bude skuplji 3 puta neg u zemlji proizvodnje.
Jeste li svjesni kako su zbačeni Sadan, Muamer, Mubarak... Sve su to Suniti bili. Jeste li svjesni ko je bio unutrašnji faktor i izgovor amerima da pod palicom okultista sve unište? Kako je šijama obećana i data vlast a sad je skupo plaćaju i svjesni su da su se zeznuli kao nikad što su prodali Sunite?
Kada kažete da volite Ebu Bekra i Omera jednako kao Aliju, Hasana i Huseina, a Aišu stavite u rang sa Fatimom, onda možda, do tada ignore.
Dzaba poso.. vecinu tih drzava se veze samo za materijalno. Ni po-slanik to vise nebi ujedinio. To jedinstvo je trajalo uostalom samo dok je on bio ziv. Poslije toga je sve bila krvava ko-medija i malo zesci reality na nivou fudbalskog na-vijanja i hu-ligana pa sto se nastavilo i do danas...nazalost to je vrlo blizu istine.
a sto ste Bosnu izostavili???????
Kako nema Bosne,zar su prevladali podstanari:)
Zato su britanci i postavili dinastije baš da se ne bi desilo ovo na šta pozivaju...
pa to nekako i ima smisla s islamskog stajalista, ali problem je nacionalizam, koji nema utemleljenja u islamu, jer svi bi trebali da budu braca i sestre, jednaki
To bi bio raj za Mosad!
Dobra ideja, ali zapad ovo neće dozvoliti.
Sve što je protiv Zapada, NATO, USA, EU za svaku je pohvalu, podršku i vrlo je pozitivno!
aha..evo svi lete da prepuste vlast ovom anonimusu.
Šta se ovo zeleni u J. Americi.... Surinam? Mora da je "štamparska" greška
Surinam ima 15%, zato su tu. A nas sa 60% nema ni na mapi.
Inace ste pravo slozni, ici ce to glatko
Pa ni EU nije nastala preko noći. Teško da će ovo zaživiti ovoj generaciji, ali bitno je da krene ideja. Prvo se moraju približiti stavovi na OIC i da odatle krenu oblici saradnje.
Ovo je super prijedlog Iranskog predsjednika, treba ce malo vremena da se dogovore ali u smislu geopoltiike pa ovaj blok bi bio najaci blok na svijetu sada se izjednacavaju i Rusija i Kina sa Amerikom i Zapadnom Evropom ali pojedinacno kad bi sve Islamske zemlje bile ujedinenje kad uzmes potencijale ekonomske i vojne i sve ostale onda bi oni bili taj vodeci blok
To ce se tel desiti tek pri pojavi Mehdija.