Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, jel moguce da zapad žmiri na bukvalno mljevenje djece kakvo ne postoji ni u najstrašnijim horor filmovima?? Ja jednostavno ne mogu da vjerujem čemu mi svjedočimo.
Gledali su i nas i opet bi , vjeruj mi. Da dodje mjesto Dodika neko naklonjen britancima ili amerima nas bi odmah proglasili teroristima.
mnogo je cenzure, mnogo je sakriveno od naroda, da se uspije sve prikazati šta se tamo dešava , izbila bi revolucija na Zapadu... koliko je samo novinara i radnika UNa ub i jeno!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Olaf se ne plaši regionalnog sukoba sve dok Izra el udara po nejači, kada mu se treba uzvratiti on se plaši, čudan je taj strah Olafov...
Olaf zna da jedna strana ima atomiku i nece se predomisljat da je koristi. Probaj pogodit koja je to strana.
Iranci popalite. Dosta je bilo svega
KLIX-najgori ste Portal
marš
Zivjela Palestina i zivjela Bosna
Živjela HERCEGIVINA
Dok su neprijatelji bos e ubijali bosnjake niko nine nista poduzeo ali cim su bosnjaci poceli da napreduju odmah ih su zaustavili i naredili da se potpise konfederacije sa RH a kada su poceli napredovati prema Banja luci onda su ih tjerali da potpisu dayton ali kada su ginuli rekli su to je vas problem ne mozemo se mjesati.
Neka dođu u HERCEGOVINU ako smiju.
Samo privremeni režim ima pravo na odbrani niko drugi. Više od 10 mjeseci ubijaju na najgoriji moguci nacin i cijeli zaosd ih podrzava sad su svi preoali kooooo i mole Iran da ih ne dira, zasto ste dali povod irancima pa sad ne znate sta cete od sebe.....
Iran kad nije snažno odgovorio nakon ubistava onih generala u Siriji, neće ni sad.
Mozda si upravu
STO NISU TRAZILI OD IZRAELA DA PRESTANU DA SE OSVECUJU ZA SVE I STVARNE I NESTVARNE SITUACIJE JER OVO STO SAD RADE UBISE SVU MALU DJECU ZENE I STARCE I SVI CORAVI I GLUHI U EVROPI
Sta cekas
i z r a e l j e n a j v e c z l o
Čitajte teks na Istrazi o Mjedenici. Djeci s posebnim potrebama uskraćuju internat i radionicu. Čitajte i širite dalje To je drama. Prenesite glas.
Ma šta se onaj mali javlja.Cio ni,sti c ka p u d l ica
Udrite šta čekate
Ne idu americki i evropski zvanicnici u Iran i okolo da deeskaliraju nego da prijete ucjenjuju i zastrasuju. Svi bi po njima trebali da cute i trpe i da im nepada napamet da pruze bilo kakav otpor. Jer babice hoce da je malo kopile nedodirljivo i zasticeno jer je velika mama tako naredila.
Koja šprdačina