Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budim se svako jutro sa nadom da ste krenuli sa akcijom. Dajte nam malo radosti u živote.
Prvo, ako ti je rat, bilo kakav, nada i radost, ozbiljan je problem. Drugo, vidiš da im Mossad i izraelski avioni i američki dronovi ordiniraju teritorijom bez ikakvih problema i ubijaju im generale, političare, strane dužnosnike. Iza Izraela su Ameri, iza Irana šačica bliskoistočnih zemalja
Samo neka arapske zemlje barem ne obaraju rakete koje idu prema Izraelu, kao prošli put,
@925 a te iste zemlje ce dozvoliti da Izrael dobaci bilo sta do Irana. Sta sad imas za rec?
Koliko sam ja čitao Iran je pohapsio masu svojih ljudi pod optužbom da su učestvovali u tom ubistvu. Kako ga je mogao ubiti mosad tako su mogli i Iranci.To kad se razjasni ostaje još činjenica da Iran kao Iran i nije napadnut. Radi se o terorističkom napadu na stranog državljanina.
Nema tu odgovora nazalost, zbog svog naroda Iran prijeti i to je razumljivo, ali slabi se i to je to. Ja nikad necu zaboraviti izjavu Iranskog predsjednika koji jednom porucuje USA kao ne vucite lava za rep. kao Iran je lav Amerika vuce za rep. to je toliko smjesno, neopisivo te prazne prijetnje. to su doktorirali na bliskom istoku svi.
Joj omere nemoj me gnjavit...nahpadni, ohtmi, zahpaaali...
Druga stvar, ako pocne rat onda ce veliki talas izbjeglica krenuti prema Evropi.
Valjda napadnu do vašera
Samo laprdaju, napadnite više..još kahvu da popijte sa njima pa eto mi vas napadamo...
Bogami ako nemate drugog izbora onda ste u velikoj banani, jer kad ostanete na jednom izboru, što ćete ako on ne upali, tj. ako odgovor bude puno gori od onog što vi učinite.
Opet će poslati neke rakete, kao kada im je u Siriji Izrael srušio ambasadu, sa uputama gdje i kada, tako da Izrael ne pretrpi veću štetu, a Iran sačuva obraz..
Opet trla baba lan opet samo Prica na kraju nista