Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugim riječima, oni ne valjaju ali pare im vrijede?
To su one pare koje zapad pljačka sa van Zapada!
Hrabri Hamenei. Allah mu dao dug, zdrav i uspješan život. Uvijek je pomagao potlačenim. Od Bosne, preko Libana do Hamasa!!!
- To ne znači da se ne možemo dogovarati s Zapadom u određenim situacijama. Nema štete u tome, ali nemojte se nadati u njih. Ne vjerujte neprijatelju - poručio je.
Vrlo precizno!
Gospodin čovjek, vrlo skroman iako ima jaku moć i ovlasti. Lično je naredio slanje vojne i humantirane pomoći našem narodu, i vrlo oštar na jeziku kada bi govorio o agresorima na BiH. Hvala Ajatolahu i Iranu to ne smijemo nikada zaboraviti! Danas zajedno sa Osovinom otpora to isto čine za Palestinu.
Genijalna formulacija u par riječi.
Ovo je jedna od najjačih rečenica koje sam čuo u zadnje vrijeme! Ovo smo mi u Bosni itekako svjedočili 92.-95., a svjedočimo i dan danas!