Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na federalnoj upravo Mućke, i to 2 epizode, eto ko zeli da odmori mozak uz Dela i Rodnija.
Tako je kao noj prazni ćurtu u zemlju dok ne završi u novim Po To Ča Rima.
Da li znate da nas do kraja godine Njiva Nikšić i Vojvoda Mijatović nastoje zadužiti za novih 900 miliona maraka???? Da li znate da uz prethodne dvije i po milijarde dolazimo do cifre od 3,4 milijarde Maraka??? Da li znate šta to znači za budućnost ove zemlje???? Niti jedan projekat nije napravljen a tri i po milijarde maraka su nas zadužili...Svjesno nas u grob šalju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nedopustivo je da u ozbiljnoj državi neko k'o ti bude ministar, samo kod nas je moguće...
On je vec sutra kritikovao nije danas
ne mogu da vjerujem. ovaj isto ko da prica o mupu iz neke druge zemlje a ne o strukturama na cijem je on celu! cuj kritikuje one kojima on rukovodi
100 puta moram pročitati da je ovaj lik ministar...i dalje mi nije jasno dokle smo došli..
Jeli Ramo ministar Federacije ??? Ne znam šta čeka, smjenjuj te što okreću glavu i stoje iza ovih nereda , a pripadnici su MUP-a HNK.
Ocito je poput kralja Charlesa i Australije simbolicna figura bez utjecaja u svom ministarstvu.
snimi spot a onaj Zee sin neka ga smontira. za bolje i nismo
Trazimo od vlasti da postavi kontejner sa stalnim policijskim nadzorom na Spanskim trgu.! Kamere su sinoc pokazale da su samo sredstvo analize kad su se ljudi vec potukli. Od policije trazimo da odmah djeluje po grupama koje naoruzane palicama hodaju mostarskom avenijom i Cernicom a ne da ih puste da dodju do Spanskog trga naoruzani!
Ti kažeš da tvojim dolaskom MUP nikada u istoriji nije bio bolji. Kakvo tragikomično društvo
Djaci iz Stare gimnazije i UWC medjunarodnog stranog koledza su prestraseni danas ministre!
Šta si preduzeo, pusti šuplju
reagiraj minister, pokazi se
jel ovo i mis izasao iz rupe
Dokaz da postoje 3 države u državi
Jel Isak po Isaku Njutnu ?
nije nego samo po teorijama
Sjedi u helikopter i idi gdje hoćeš, ne mori više
Dobar ste nam komplet sasili,pun rupa i krivi savova .Tuga gdje mi žicot prode.Odgovara nacionalistima sa obe str.Ovi hampu dizu i zatezu .Dok oni uzivaju u blagodatima zivota.Podijeli te se nama obicnoj sirotinji gore bit nemoze...
On kritikovo ko da je opozicija .A nesmije dalje sa Helikopzerom od Bradine.