Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upss!!!!
Sad će servski botovi kako su se i oni borili protiv onih koji su ubijali civile i okrivili druge. Jbt koji mentalitet za ne povjerovati
U ratu drzava daje topove, bogatasi volove, a sirotinja sinove. Po završetku rata država vraća topove, bogatasi volove a sirotinja oplakuje poginule sinove. Rat je najprljavija ljudska rabota kroz cijelu historiju....
Markale 2. Srbe su tad bombardovali, hoce li i Ruse?
sad je u pitanju samo nesreca a do neki dan je bio masakr
Za ovo je trojka kriva. Što ih trojka nije spasila? Trojka treba da pošalje specijalne jedinice u Ukrajinu da se bore za pravdu.
Novinar njemackog Bilda je to odmah napisao nakon analize videa koji je bas Zelenski objavio, pa su ga popljuvali i kazali da nije istina. Ipak je dokazano da je istina. Rusi nikad nisu grad gađali, zato se narod normalno krece a udaljeni su svega 20 km. Jeste vidjeli zivot u Odesi? Sve je puno, koncerti, diskoteke, plaze, kafici, sve je puno. Kazu, "nece nas Rusi gađat, oni samo gađaju terminale gdje brodovi oruzje dovoze" hhahahhahahah.
Prema rusofilima svaka vijest iz zapadnih medija je laz, znaci ovo je laz. Barem je tako do sad bilo
Samo oni i Srbi govore istinu. Iako svi znamo da su velemajstori laganja. A sad i Srbi vjeruju New Yorku Timesu, a inace su po njima najveci lazljivci.
Ma dakako, raketa sa greškom slučajno pala na punu ulicu ljudi. Kako ne pade na neku njivu ili pustaru. Zelenski je spreman žrtvovati svoj narod i države koje ga pomažu sa ciljem eskalacije rata do nivoa III sv. rata. Bolesniku hitno stati u kraj.
Sad ce rusofili prigrliti New York Times kao pouzdan izvor informacija, a kad pisu nesto sto ne ide u prilog rusima onda je zapadna propaganda 😀
Ne radi se o rusofilima. Radi se o tome da se dokaze ko zrtvuje nevin narod da bi ocrnio nekog drugog, da bi dobio oruzje da uzvrati? Isto sto su jucer kazali da su Klescejevku zauzeli, a ona je u sivoj zoni vec 10 dana, potpuno sravnjena i gdje jadni ukrajinski vojnik kaze da se tu nema gdje ni zastava okacit nit se tu mogu napravit polozaji. Ali je bitno objavit bilo kakvu pobjedu da bi danas Kongres DAO JOS!
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/raste-broj-mrtvih-u-zlocinackom-napadu-rusa-na-trznicu-ukrajinci-najavili-osvetu/230906173/komentari pogledajte komentare i mržnju.
ova budala pobi svoj narod, da bi testirao oružje kupljeno od Amerikanaca kakav idiot, kakva karikatura
Ovako je i Milošević ubijao svoje civlie po Srbiji da bi se prikazalo da NATO bombarduje civile. Izaći će kad tad istina na vidjelo.
A Rusija to sve gledala sa steane i nista nisu uradili.. i ovi ih opet brane!
Ovako smrdi i za Jasenovac govore a sami sebe pobili
Još će reći isto i za Markale!🤔
Novinari u ulozi istrage i to jos neceg slozenog kao sto je analiza projektila pa to ne da je netacno nego je namjerna info da sugerira na tok istrage .Valjda je relevantnije istraga UN koja se trenutno provodi .Onaj ko je.ispalio milion raketa na Ukrajinu ispalio je i tu i kraj price .
fuck :/