Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja demagogija, zele da poistovjete sve Palestince kao Hamasovce, sto znaci da su kao svi legitimna meta, free Palestine!
Treba napomeniti da je 44% oni koji su izali na izbore glasalo za hamas dakle nisu u svim srcima
DZABA VAM SVA TEHNIKA I TEHNOLOGIJA UMJETNA INTELGENCIJA KAD NEMATE SRCA (OMUD), ISTO JE I U BOSNI BILO 92-95 GODINE..
Nikad ih necete unistiti, al hoce oni vas.
Hahaha. Pa sami ste ga zacementirali.
NIJE IZRAELU NI BIO CILJ UNITITI HAMAS, GLAVNI CILJ JE RAZORITI GAZU UNITITI SVU INFRASTRUKTURU I STO VISE LJUDI UBITI NEBITNO CIVILA DJECE ZENA..
Das ist Walter
Nemogu im duu ubiti
Nemogu im duu ubiti
im stanete s vojnom akcijom, svi ce izaci i slaviti pobkedu na ulicama. Nebitan je broj zrtava, vojni poraz i to sto je sve sruseno. U medjuvremenu Iran shuti kao kakva rava-Ku!
@Hipokrit Kako te nije stid lagati?! Odgovara ti taj nadimak u cjelosti. Palestinci redovno zahvaljuju Iranu i kompletnom ostatku Osovine otpora.
Najbolje vam uz Dejton ujedinit OS. Jedna regija ,jedna vojska, mir suzivot i crnolistasssi.
a hoce protiv hezbolaha eheheheh proslo je vrijeme 60 ih kad ste mogli jahat dole bez posljedica
Cilj je bio istrijebiti nevine ljude
Klix.plo stvarno ima odline viceve. Nisam vjerovao dok nisam doao na stranicu i sam se uvjerio