Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha od 10dnevne specijalne operacije 2 vojna sila u svijetu nije u stanju zauzeti jadnu Ukrajinu. Hahhaha
Ukrajina je ustupila poligon i ljudstvo, a Nato oruzje i pare. Treba pokusati biti objektivan, nemas od navijanja u ovom sukobu vajde.
Vuk: "Trava je zelena" Magarac: "Trava je žuta" Odu do lava da razriješi Lav sasluša i vuka osudi na mjesec dana zatvora a magarca pusti Vuk: "O kralju, zar i ti zaista tvrdiš da je trava žuta, pa me osudi?" Lavi: "Ne, trava je zelena ali kriv si jer raspravljaš sa magarcem !
Druga vojna sila Rusija na svijetu. Ja sam očekivao do kraja 2023 godine da Ruska vojska bude u Lisabonu. Nisu se pomakli sa mjesta, dobro je zapad testirao Ruse da vide šta imaju od vojne opreme. Može zapad mirno spavati. Rusi dobri sa Kinezima gdje su Kinezi da pomognu Rusima.
zar nisu trebali do Berlina??!
Oko Lisabona iskopani rovovi a sad ništa?
Samo Tito može donijeti svjetski mir
zaba je skuhana - dakle blizu joj je kraj.....
Rat će stati kad Kina ostvari sve svoje ciljeve (jeftina ruska nafta, ulazak u Srednju Aziju, kupovina svega vrijednog u Sibiru...). A ruska sirotinja nek sanja liniju Vevike Vusije Kavlovac - Ogulin - Kavlobag - Vivovitica, pardon, Vladivostok - Lisabon.