Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju 7 parlamenata a mi 13. Kako su komplikovaniji?
Mi imamo 14
Razlika je što oni nemaju Đikane
Ne. Nemaju muslimane koji nisu sposobni tramvaj da ociste.
Mogli bi normalni gradjani BiH malo u nenormalnu Belgiju da se odmore od BiH perfektnog politickog ustrojstva
@proformeradi2 Tko će za koju repku navijati to je njegov osobni izbor! Ni sam ne znam koliko puta sam vidio druge zastave pored belgijske jer je to kod njih normalno i nitko ne obraća pažnju na to a što ti i takvi u svima koji drugačije misle vide fashiste je odlika baš njih!!! I da Belgijanci jesu civilizirani za razliku balkanaca!!!
Znači može se ka uspjehu ako se želi, a mi samo kukamo i okrivljujemo jedni druge za nerad.....
@proformeradi2 Te floskule o glavnom gradu druge države ostavi za svoju raju odnosno SDfA glasače jer kolko puta ste ju ponovili počinjete i vjerovati u nju, to mene ne briga, svaka nacionalna grupa u Belgiji sa ponosom ističe svoje zastave i obilježja!!! Ne, nije moguće, nikako i nipošto da se netko u Belgiji izjasni za nešto drugo što nije prije svega baš zbog nacionalnog ponosa o čemu ti nemaš pojma kao ni Berina Fejzić!!!!!
Kako mislis "floskulu"? Pa to je istina. BiH katolici su jedini narod NA SVIJETU koji na svoje kuce postavlja zastavu druge drzave. U skolama djecu ucite da vam je Zagreb glavni grad. Procitaj skolski program, ako mi ne vjerujes. Radite sve protiv BiH, a onda tvrdite da vas ona ne voli. Licemjerje par excellence.
na svijetu siigurno nisu imamo mi
Njemacki i Holandski dio zemlje za zivot su dobri dok ovaj Francuski kaska i to se vidi kad se vozite tim dijelom drzave. Poznajem puno balkanaca koji su iz njemacke presli u belgiji zivjeti ( regija Eupen ) kao i sam sam emigrirao iz Holandije za Belgiju.
Belgija je izvršila najbrutalniji genocid na svijetu nad stanovnicima Konga. Čitaj uci u ime Gospodara koji te stvara od ugruska krvi...
Klix, jesi li ti cuo za Bosnu i Hercegovnu? Belgija je mala maca za BiH.
U principu bogata Bosna i Hercegovina. I mi da smo bogati sve bi bilo lakše. Belgijanci da su siromašni sada bi ratovali.
Zar ima kompleksnije od nas
Šta mislite je li u Belgiji moguće da recimo Valonci izaberu Flamancima predstavnika u recimo predsjedništvu, ne znam koji su brojniji pa je ovo za primjer?! Ili recimo da se Flamanac samoproglasi Valoncem pa da ga izaberu u recimo Dom naroda?! Berina Fejzić i babo njezin na primjer?! Šta mislite je li to moguće a ako nije zašto nije???!
Sta mislis je li moguce da jedan Belgijanac misli da mu je Pariz glavni grad? Ili da radi protiv svoje drzave? Ili da postavlja obiljezja samo svoje etnicke grupe po brdima? Ili da mrzi svoju drzavu?
Sta mislis je li moguce da Belgijanac navija za reprezentaciju Nizozemske? Ili da na svojoj kuci postavi zastavu Njemacke? Ili da mrzi drzavu u kojoj zivi? Ako nije, reci nam zasto. Zato sto ste vi nezasite hijene nacisticke historije koji se ponose NDH naslijedjem, a Belgijanci su danas civilizovani ljudi, iako im je proslost mracna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Razlika je jer su oni podijeljeni na tri dijela ali dijeluju zajedno dok je kod nas slučaj podijeljenosti teritorijalno na 2 dijela (što nije ni za koga dobro od prvog dana) a iznutra smo podijeljeni na milion malih klanova a da o zadojenim nacionalistima nepišem!!!
Možda je sistem komplikovaniji , ali nemaju oni šatoskog Mileta !!!
Makar im ne vladaju kartelasi..