Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu sramotu izdaje muslimanske i arapske braće će nositi dok su živi. Historija ništa ne zaboravlja. Grijeh bi bilo reći da svi Egipćani ili Jordanci ili Saudijsci misle kao njihovi kraljevi i diktatori jer po društvenim mrežama običan čovjek iz Jordana ili Egipta podržava Palestince. Ima video egipatskog dječaka koji je iskopao rupu u nekakvom pograničnom zidu i gura na drugu stranu svojim vršnjacima hljeb.
A zamisli samo to da u sred svetog mesdzidul Harama se ne smije ništa ni poviknuti kao podrška Palestini , onda znaj da ni tu trenutno nema sigurnosti za ovaj tzv. Ummet!
eno ih nasikirali se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nevjerovatno, Egipat je tri rata ispred arapskih zemalja poveo protiv Izraela, 1948, 1967 i 1973, a sada im je saveznik...
A nesretni Jordanski kralj, čija je garda branila, i izgubila 1967 Jerusalem, i koji je obećanjima o uspjehu egipatske vojske od strane Nasera kako bi se uključio i Jordan u rat, osta bez dobrog komada zemlje, kojeg nikada ne vrati. I on sad saveznik Izraela..
@Telecaster sam si naveo u kojim je to godinama bilo...Šta se od tada do danas u svijetu pa i u Egiptu samom promijenilo...Pa Njemačka je danas najveći saveznik Izraelu a kako ih je tretirala baš tih nekih 1943,44,45....Dakle svašta se nešta promijenilo u svjetskim odnosima
Bbhhaalliiijaa je najveca hphoghhannn na zemlji
Bio u Hurghadi i Sharm El Sheihku vise puta a nikada vise, nevjerovatno sta rade braci irancima a sutra bih im izraelci uzeli Sinai poluostrvo.
E moj jordan egipat.. samo da znate vlast njihova je amerika a narod bi brzo izraelce proguto
Eh kad se sjetim brkice.
Pa vi Njaci moš mislite samo na Harisa Džinovića. Izgleda narodnjaci vam kroz krv teku
Tacno da se covjek p o s t i d i sto je m u s l i m a n.
IZ DA JNI ČKE PH IČ KE
Kad pročitam vaše komentare jasno mi je zašto BIX nikada neće biti država jednog naroda.
Prosla su vremena kad smo vam titrali
A biće i Jordan i Egipat jedan dan Palestina
Jordan je glavni bastion ovog popularnog neoselefizma za one koji ne znaju
Sisi je Američki produkt i mora biti poslušan Izraelu,Kralj Jordana isto, a bogami čim odbiju poslušnost,desiće im se Irak u vrijeme Sadama Huseina!
Nisu to Jordanci i Egipćani već Amerićke baze u tim državama .
Kako Egipat da ruši rakete kad nisu na liniji između Irana i Izraela???
Jel moguće da su Egipat i Jordan izdajice muslimanskog naroda??
Izdajice su oni koji vode Egipat, stanovnici Egipta su vjerojatno uz Palestinu
Sto se taj isti narod ne pobuni protiv vlasti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Egipat u naslovu, u tekstu ispod o njemu ni rijeci
Izdajnici