Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priprema za genocid pred očima svijeta i opet niko ne reaguje. Žalosno je čovječanstvo.
Krođikane, bolje ti je razmišljaj kako prebroditi bol od stražnjaka u crkvi.
To sto Cifuti rade tom jadnom narodu vec 70 godina, rijetko kad je vidjeno u historiji. Edo Majka Cifut je ozenio Cifutkinju. I jos govori hvalospjeve o Izraelu. Eto kakvih sve izroda u nas ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav to čovjek moraš biti pa da dođeš u Izrael i da te nasele na zemlju i kuću iz koje su prethodno Palestince protjerali a opravdaš to time da je Bog tebi obećao tu zemlju. Ako ovo nije fundamentalizam ravan onome kad se džihadist raznese bombom na pijaci onda ne znam šta je.
Nesmiju oni, to su kukavice, i ako su odabrani narod ali nemaju muda!!!
Ne vratili se kucama akbgda
"ozlijedivši pet Izraelaca"... Pa kakve su to rakete samo pet povrijedjenih cifuta...
ABd, tako se i pred dzehennemom gomilali uskoro. Amin
sad ce poznate licnost da pozivaju preko interneta za prestanak ratovanja
Ako Židovi osvoje Gazu to će biti pocetak njihovog kraja.
Hamas se bori iz sjene.Zato ovi poludise ne znaju odakle da krenu.Pa udaraj po civilima.
I takomidemourat.
NAPRED!
Cetnice maleni pogani.
Meni recimo nije jasno zasto okolne muslimanske zemlje ne naoruzaju palestince,pa ljudi godinama ratuju sa kamenjem,sta bi uradili da imaju oruzje.Sad za ove koji komentarisu da izrael ima nuklarno oruzje,pa nece ga baciti sebi u dvoriste
Pokusali su 5 Islamskih drzava je napalo Izrael..Ali da pokusam tebi poviest objasnit..Tesko..???Tvoja pov8jest pocinje 1993god,svijet je malo stariji dunjaluk od bajki koje je napisao Mohamed Filipovic ili ti Izmet..objasnjavao.???
Sad zauzmite citavu gazu, kad vec podrzavaju teroriste.
Ah nece, ne smiju... Liban ih je dovoljno naucio. Oni ce prije tu gazu sravniti sa zemljom raketama nego sto bi nogom krocili u Gazu. Taj strah od svakog coska ulice oni nisu navikli...
Jamas traži primirje... Ništa od toga. Slijedi drakonska kazna.
Letit će perje na sve strane kad tenkovi prodru 10 km u dubinu samo da se zna ko je gazda. Tako je bilo i zadnji put. Poslije toga izraelska vojska će se povući na granice.
To sto Cifuti rade tom jadnom narodu vec 70 godina, rijetko kad je vidjeno u historiji. Edo Majka Cifut je ozenio Cifutkinju. I jos govori hvalospjeve o Izraelu. Eto kakvih sve izroda u nas ima.