Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
God bless Israel ✡
Palestina je u ovom veku gotova priča.
Egipat je zlo isto kao Saudija. Sluge.
Egipat je jedina drzava koje nikome los ne radi. Zlo je gdje zivis!
Cim su ih palestinci zasuli hiljadama raketa odma daj da se nadje neki kompromis, a dok su se branili prackama i kamenjem nije bilo ni govora o tome
Neka vrate otetu palestinsku zemlju i bit će trajan prekid vatre
Samo da se ispoštuju Rezolucije donesene u UN i eto mira.
Dvije države, svako sebi, vratiti oteto i eto mira !! A posle nek dižu kineski zid ako hoće.
Dragi Allahu olakšaj im,jer ti si onaj koji daje izlaz iz svake nevolje
"Ne pogađa nikakva nesreća, izuzev s dozvolom Allahovom." Kur'an, Sura 64, ajet 11. Ako dobro shvatam, a mislim da dobro shvatam, za sve loše što se desi njima, nama i svima, Allah je dao dozvolu. Čudni su putevi gospodnji???
Propis Božiji je jasan: Neće se promijeniti stanje jednog naroda dok se taj narod sam ne promijeni. Narod je dakle na potezu i nema tu puno filozofije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)