Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Obecana" im zemlja.... Ide i dio Egipta, Jordan, sjever KSA i Adana iz turske, kao i cijela Sirija i pola Iraka Da vidimo da li je to to ili nesto drugo žele
njihov cilj je Veliki Izrael i nece stati na ovome...ubrzo ovo ceka i Egipat i S. Arabiju
Smrt I z R A E L U
Krscani libanon podrzavaju IDF i svaka im cast
134, nije tacno, nemoj siriti dezinformacije!!!!
The Jerusalem Post je prije par dana pisao o tome kako juzni Liban pripada zemlji koja im je obecana i da su duzni uzeti je. Nakon burnih reakcija clanak ne obrisan. Da covjek ne povjeruje sta se raspravlja i cime se genocid opravdava u 21. stoljecu.
ok, razoruzajte se svi
Isto, da izrael se povuce iz Gaze i Zapadne Obale i razoruža doseljenike tamo i iseli ih!
Zašto je nerealan zahtjev insistirati na implementaciji rezolucije 1701?
ti nisi macka u cizmama procito da si procito tekst rezolucije.....
- Disarmament of all armed groups in Lebanon. - No armed forces other than UNIFIL and Lebanese (implying Hezbollah and Israeli forces) will be south of the Litani River.
Izrael samo pravi tampon zone dok ih potpuno nezauzme...