Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoje "zračni udari po bankama Hezbolaha", postoji samo agresija bolesne kolonije na suverenu državu Liban. I sve dok bolesna kolonija drži pod okupacijom jedan metar zemlje Libana, a okupira od 1967 godine, svaki napad Hezbolaha je po međunarodnom pravu odbrana od agresora.
Čuj suverenu državu u kojoj Oružane snage te iste države ne mogu staviti cijelu zemlju pod kontrolu...
banke, stambene cetvrti , bolnice ... da je u pitanju rusija odmah bi je proglasili zlocinackom vojskom ali ne ovi ce kostat zapad vise nego ista
O tome se trebalo razmišljati prije
Sad ce Erdogan galamiti , nisu trebali ovo raditi !
Ka'e mi nemamo pretenziju ni na jednu zemlju, a hoce pola Libana, pola Sirije, a mozda i dijelove Turske i S. Arabije.
Samo ori Izraele. Jak i snazan Izrael je brana i cuvar nasih europskih stecevina od fundamentalista.
Svatko tko podržava i daje utočište t e r o r i s t i m a mora biti adekvatno kažnjen. Finansijski sektor t e r o r i s t a je legitiman vojni cilj.
Sa ovim dbrambene snage klix se definitvno ukljucuje u ovo sto Izrael radi a klix ai ne da nazvati pravim imenom mada ih je medjunarodni sud optuzio
Napad na šalteruše
Ubiše pare u njima
Sta ovi J e v r e j i nece izmisliti kao izgovor za napad a pored toliko ciljeva oni nadzu da gadzaju civilna podrucja i to gusto naseljena podrucja. Baš su zalutali a što su oni zašto to Amerika i ostali pomažu.
to je ok jelde
To je kao kad bi nama rusili cevapdzinice i burekdzinice.
Nije džaba ona izreka u BiH bila, gori Bejrut izgleda. a tako fin naziv ima taj grad
Mora da im se neki od vođa krio u trezoru
A svaka banka u naseljenim mjestima.
i bez zrtava