Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez Amerike za 2 dana bi Izrael izgorio
24 sata puno je dva dana
Nijedna riječ koju sam napisao ne sadrži govor mržnje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Udarna vijest je video The Guardiana koji prikazuje silovanje palestinaca u jednom od sabirnih logora. https://youtu.be/qmjGdzyj5BA
ničija nije do zore pa neće ni njihova, proći će gore nego u WW2
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Pa naphadni Omere šta me zavajavaš. Hahahahh
Samo je jedan način da se to riješi
Eto prilike da zapadni moralisti upute apel za suzdrzanost i ovim mirotvorcima.
Nece Izrael napasti Iran nego Amerika.Cilj Izraela je da podmoranje uvuce Ameriku u rat.
Vrlo jednostavno, Ruzi su obrcali Irancina PVO sisteme. Isporuke jis nema jer su se zabavili o sebi. Izraelci to znaju i zato zure da preoru Iran koji se nema cine braniti od lovaca i bombardera. Iranci se ne boje Izraela, csk sto vise ali svjesni su da ce ih vrstiti u kameno doba ako otvoreno zarate jer nemaju PVO. To je jedini razlog zasto odugovlace.
Ima ima Iran PVO dostavila je Rusija, ne brini ti
izrael godinama uvlace ameruku da napadne iran, ovo vide kao dobru priliku, a oni su bez amerike i ostatka zapada lovacko drustvo
Iran osjeća moralnu obavezu za razliku od ostatka svijeta. Ali bez RU i Kine može zagrebat i naebat
Nakon sto vide kakav napad sljedi, nece se usuditi odgovoriti Iranu
Btw. SAD se nece mijesati, Kinezi i Rusi ce podrzati Iran sa svom potrebnom vojnom opremom
Brkice vrati se, ostavio si ih šakicu da svijet vidi kakvi su i gledaj sada.
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Oni vape za napadanjima...
i z r a e l j e n a j v e c e z l o
Strategija cetrdesetih godina proslog vijeka.
Tu ce vam i biti kraj
Treba se staviti u poziviju Irana. Izrael ima jaku obavjestajnu sluzbu i nece prijetiti ratom ako nisu sigurni u pobjedu. Zasto bi Iran cinio uslugu Izraelu i uvlacio sebe u rat koji ne moze dobiti. Netanyahu bez rata gubi podrsku i gubi vlast, a zapad je pocela da boli glava od njega jer je postalo nemoguce da sakriju nepravdu koja se desava u Palestini.
Problem je sto je Netanyahu isuvise arogantan i niko ne zna dokle je spreman ici. Americki kongres je pokazao da je kupljen od AIPACa i da se americka vlada tu nista ne pita, a to zabrinjava sviju. U biti Netanyahu i cionisti trenutno nemaju prepreka da rade sta zele. Pitanje je sta ce biti ako dodje do rata i sta ce biti nakon rata. Svijet (Njemacka, Britanija, arapi) se vec pita kako to da njihove vlade slijepo podrzavaju ubijanje civila u Gazi, a ameri se pitaju ko to zapravo vlada amerikom.