Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najzanimljivije je da Izrael misli da bi smrt jednog covjeka trebala nesto promijeniti. Zamjenik postaje glavni i hajmo dalje.
Izrael može još dugo igrati tu igricu. I dobro im ide
Koliko sam čuo Izrael se planira predati, kaže ne ide više...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Poletio klix da objavi, a hezbolahu je i u interesu da se misli da je on mrtav
Pa koliko ste ovakvih pobjeda vec imali? Šta je Hamas uradio u Palestini, gdje su ti silni lavovi? Razbježali se po tunelima.
Ahahahhaahahhahah. Teoreticari zavjera svjeta ! Ujedinite se !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako je ubijen doci Ce drugi u roku sat vremena.I tako u nedogled.JEDAN NAROD SE NEMOZE UNISTITI.Istorija je pokazala da u zadnji sto godina niko nikoga nije mogao porobiti.Dokaz...Vijetnam,Sirija,Avgsnistan,Irak,Libija,itd.
Problem Arapa je njihovo poimanje da Egiptu ,Saudijskoj Arabiji i ostalim Arapskim zemljama gdje su suniti većinski , odgovara da Izrael uništi države u kojima vladaju Šiti . Nisu svjesni da su i oni nakon toga na redu. Oko Hadža se okreću velike pare , brzo će zapad doći tamo i postaviti rampu ,da oni to naplaćuju .
Velika je izdaja unutar Arapa , vjerovatno potpomognuta velikim parama i ubačenim agentima Mosada ,pogotovo CIA. Arapski svijet zbog svog nejedinstva , čuvanja ličnog bogatstva njihovih vođa ,podjela i mržnje između Sunita i Šita, je pred katastrofom.
A koga je on terorizirao?
Libance, koji žele miran život daleko od ratova, i kojima Hezbollah zaustavlja biranje predsjednika države i predsjednika vlade...
E bojim se da ste tek sad nadrljali
Bravo Izrael samo naprijed
Naprijed u svojih par kilometara od granice do gradnice, od zida do zida, pa Avionom u druge države svijeta kući hahhahahha. Tako je i poslije 95 kad su se miševi razbježali, izadje ih 150.000 samo iz Sarajeva ahhahah
Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača.
Ubijace se oni i dalje i tako u krug....
Nije Nasrullah rukovao arsemalom od 153.000 raketa nego su ostali ljudi koji ga i dalje posjeduju i dalje znaju rukovati. Samo neka dvije prođu u Tel Aviv....šta će biti?
Eto, ako je istina sada ste izvršili cilj i pristupite mirovnom pregovoru o dvije države za vječni mir kako se predstavljate. Oni koji za sebe tvrde da su najcivilizovaniji trebaju napraviti takav civilizacijski korak.
Brat moj sad ce meni nalupati minusa ali briga me, ako pratis geopoliticka zbivanja na Bliskom Istoku bilo gdje osim na ovom portalu saznat ces lako da se mirovni pregovor 3 puta pokusao otvarati ali doslovno nijednom nije prihvacen jer Iranu koji je sponzor grupa kao Hezbollah i Hamas ne odgovara da bude mira na Zapadnoj obali i u Gazi jer njihova mrznja prema zidovima prevazilazi solidarnost prema muslimanima...
Svaka cast South Centar na komentar. Pucaju ti minuse jer si realan. Sta ocekivat od drzave poput Iran i Turske. Sami su krivi. Bolje imat mir sa Izraelom, nego sa Turcima i Irancima.
"ali je ostao nejasan o vremenu i načinu tog odgovora" Pa šta je trebao?!?!? Vama novinarčićima da bude jasan oko vremena i načina ogovora. Koji su amateri ovi novinari.
Kako smo postali hladni. Kada nesto kaze Huda company, prepricava se na kafi. Kada vidimo naslov da je ubijeno dijete u Gazi, skrolamo dalje (vec smo se navikli), kao da je mrav zgazen. :-(
Imali su dojave za svakog ubijenog vođu.
Jedini koji t e r o r i z i r a j u svijet i ljudski razum ste VI c i o n i s t i.
Brzo su ga locirali i sredili...