Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OMG, ŠTA IZJAVI, PA ČITAVIH 2 MILIONA PALESTINACA NEMA HRANU IKLJUČIVO ZBOG VAŠE OKUPACIJE
Baš vam vjerujem i ubjedili ste nas.
Nakon sihtarice na zidu za koju su rekli da je spisak hamasovih clanova ja im vise nista ne vjerujem...a uostalom oni ne daju da hrana udje u gazu...
Zašto je ono što Netanyahu govori relevantno i kako jedan "ozbiljan" medij može takvog lažova citirati? Ako ih je neki ubio to je Izrael svojim bombama i taktikama izgladnjavanja.
I treba udarati Židove
Normalno je da lažu jer bi objavili njihove fotografije ,jedva bi čekali da time opravdaju ovo pto rade u Gazi
ne znam, nakon svega, ko ce da im povjeruje u ove tvrdnje!? zao mi mladih ljudi.
Pa imate li stida?
Laž i samo laž
Ja, i?
Preko 20.000 hiljada civila ste sravnili sa zemljom u Gazi. Toliko
Klix, sta je ovo? Ovo vijest za Benjaminu?
Steta, zar ste bas morali dotle doci. Prestanite se ubijati.
Hamas=Izrael
Jao strašno...a inace ste vi izgladnjivali i izgladnjujete zivotinje haman,
Obavezno je blago, lijepo i humano postupati sa njima, zato što se bilježi da je Poslanik, s.a.v.s., rekao: Lijepo postupajte sa zarobljenicima Hadis bilježi Et-Taberani, a lanac prenosilaca je dobar. I zato što je o zarobljenicima Benu Kurejze rekao: Nemojte im sastavljati vrelinu ovog dana sa vrelinom oružja. Fethul bari: 1/551.
Obaveza je nahraniti ih i napojiti, po ajetu: I hranu su davali mada su je i sami željeli siromahu i siročetu i sužnju. Sura Ed-Dehr, 8. I zato što se pouzdano zna da su Poslanik, s.a.v.s., i njegovi ashabi njima nerijetko davali prednost u odnosu na same sebe po pitanju hrane. (Vidi: Tefsir od Ibn Kesira: 4/454., Ibn Hišamova sira: 3/54.
Što nije završio brko, završit će Benjamin.
A mi i dalje svojim citanjem klixa punimo djepove gazdama klixa koje rade po nalogu kabirija