Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hico treba dobiti nobelocu za mir sta rade ovi incestni geno.idasi
zasto klix jos nije blokirao ovog bolesnika fasistickog katolibanskog goouser1706169900? jel taj bolesnik fasisticki neka zasticena vrsta sta je ovo vise?
Ovaj smrdljivi satanisticki gooUser ne zna da haza nije samo islamska majmun nenacitani sa kamena
Ralo ljuta sta citav muslimanski svjet trpi kroz istoriju desavanja ,da svaki smrad nad njima se istresa samo sto su muslimani i treba ih iztrjebiti . Slike i prizor u Gazi obisao citav svjet i sta mirno se posmatra , kao sto je bilo u Srebrenici , koliko je stradalo u Iraku od Amerikanaca . Sad Klixe izkljucite me jer ja sijem mrznu govora jer nepisem istinu.
Neka tupani puste taoce. U protivnom ce biti jos 20000 mrtvih
ma ja, da mogu opet kriviti Hamas za genocid, iako su oni sto puta reli da će pustiti zarobljenike ako dođe do prekida vatre. Sila Boga ne moli.
Evo, čitav svijet gleda Srebrenicu i po drugi put. Samo se osloniti na sebe, Bošnjače. Svi ostali narodi gledaju svoje interese.
Nažalost, cionisiti će završiti sa Gazom, očigledno je da će Palestinski narod protjerati u egipat i onda će sravniti Rafah kao i ostali dio Gaze...žalosno ali neće im biti povratka... Danas je više nego jasno da onaj ko nema oružje je "donji".. Nadam se da će i Bošnjaci shvatit šta nas čeka ako ne budemo pametniji...
Ovako ce i Dodo kada dodje do zida. Sve ili nista…
Znaci odlicio je napasti dan uoci Ramazana?
hico je znao sta su zidovi
Pa oni vec sada redovno bombarduju Rafah!
Bojim se da ne bude ovde veliki genocid
Cilj cionistima je samo genocid
Svjetske genicidne pudlice i saucesnici ce samo sutiti i gledati da im ne bi retardirani cionisti ne daj Boze povukli koji dinar. Astidljivo ce govoriti "nemojte civile", dok ce stvarno misliti "boli nas neka stvar za tamo nekim palestincima, u genocidasa su pare"
Daj naoruzajte ljude da se odbrane od ovih geno.idasa gorih od nacista