Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije ubistva Hanijea u Teheranu, bilo ne jasno da će Iran odgovoriti. Amerikanci su molili Iran da ne uzvraća, da će oni nagovoriti Izrael da prekine rat u Gazi. Poslije toga, ne samo da nisu napravili mir u Gazi , već su nastavili pomagati ih... Došlo je sada na naplatu, VOJNE BAZE, Avio baze, centri Mosada sve je pogođeno. Ljudi nisu taknuli civile. To se zove dostojanstvo!!!
dovoljno je bilo vidjeti u filmu Top Gun kako izgleda prilaz nuklearnon postrojenju Irana, ne moze tamo proci ni igla
Kako mozete otvorenu teror organizaciju podrzavati? Podrzavate nekoga tko zeli zlo, Izrael brani sebe i svoj narod od terorista.
I vama klixe je ovo normalan način prikupljanja posjeta ? Pa jeste li svjesni da će i nas zahvati rat ako dodje do napada na nuklearna postrojenja jer se ona bez atomske bombe ne mogu oštetiti.
Hoce klix da nas ozrace svjecke sile mraka
Dragi ti moj učenjače pametni, prepametni. Guglaj Stuxnet pa da vidiš kako se nuklearna postrojenja napadaju bez ispaljenog metka. Izrael Iranu kompjuterskim virusom razvalio nuklearna postrojenja prije deceniju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Potpuno poludjeli.
Istom mjerom Ako ne i razornije ce vam Iran vratiti. Raketirace vam luke, aerodrome, sjediste Mossada, vojni stab, nuklearna postrojenja. Zar mislite da necete dozivjeti kataklizmu???
grohotom se smijem
Stvarno nisu normalni, cuj napadi na nuklearna postrojenja, niste ni vi tako daleko od nuklearne kataklizme.
Ima i Izrael svog Milosevica koji ce ih odvesti na rub siromastva i propasti zarad vlasti i na racun neduznih civila
Lete Fattahi životom))))
eto Iran ce sjedit skrstenih ruku
Iran ništa nije postigao nikoga nisu ubili čak ni jedna kuća nije oštećena
Udji na telegram imas dosta grupa sa videosnimcima pa ces se uvjeriti da je suprotno... Iran je ciljao vojne ciljeve baze itd i pogodili su 90% onoga sto su htjeli. Iran nije gadao kuce niti civile!!!
Kanali informisanja nisu klix i tik tok.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da mi je žao bilo koje žrtve posebno ovih ratnih dešavanja, ali uvjeravam da neko potrbuške leži ovih dana, hvata bilješke i priprema scenarij za film ne bi li zaradio brdo para naredne godine. Klizimo nizbrdo kao vrsta!
Znaci da su razg uzili obecanu zemlju
Fino je sokoliti se, ljepše nego mahati usranim gaćama.
Je li vama u klixu drago?
Umjesto 'oni koji nisu presretnuti' bilo bi pravilnije reci ono malo sto ih jeste presretnuto palo je po civilnim ciljevima. Iran je gadjao samo vojne ciljeve a znaju oni na koje je padalo kako su prosli. MSM i ovi repetitori kao Klix mogu im mastati koliko hoce. Iran je najveci
Iran se malo zaletio mora računati na konzekvence na ovom svijetu ništa ne prolazi nekažnjeno
Jahve protiv Allaha, tko ce pobijediti?
Bitno kao borba izmedju Supermena i Betmena. 2 like iz fikcije.