Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugo pripreman teroristički napad
A jadan Hezbollah, tako nevini, a ovi ih bez razloga.
Znak da se ne kupuje od njih nista
Drzavni terorizam. Sudjenje i teroristickoj drzavi kao da firmi koja je dopustila manipulaciju pejdzera
Čuj suditi državi? To su uradili pojedinci a ne cijela država
Ko da sudi? Pa oni su ti koji sude
sjajna ideja ,mora se priznati
Kasne ovi obavjestajci za nama koji dan, kada sam napisao da su isti dosli iz Madjarske, slabi su oni za Lorda i ekipu :)
Btw. treba se paziti kod kupovine poljoprivrednih proizvoda iz Madjarske, Orban je spreman na sve, pa i bioloski rat. Laz je da Madjari nisu nista znali
na zapadnm vijestima govore kako su ovi drugi teroristi a ne Izrael, ubijaju djecu onda govore kako su ponosni na to .. sire laz i mržnju
BRKICA JE MALA MACA ZA OVE FAŠE
Edukacija, znanost, tehnika... nema zamjene... zato c/0 nisti financiraju selfie je preko saudijaca da ostanu neskolovani i propagiraju zivot bez edukacije, jer od takvih ljudi nema koristi osim da vaze po ulicama i tiktoku i kao takvi njim ne predstavljaju nikakvu prijetnju.
nabavte direkt od kineza. stavrno ne znamo kako vas tako zavaraju
Jok.Kakav Izrael..Stoji Famos
pa normalno, eto sandzaklije ce
Poznato je da izrael otvara firme po svijetu koje sluze za lazno predstavljanje.
Dijeca su nastradala igrajuci se sa pejdgerima. Sta je slijedece, otrovane smokve?
Haha pa nije to ajfon sa igricama. Pejdzeri za medjusobnu komunikaciju pripadnika Hezbolaha, ali naravno da ce takav uređaj, koji ima jednu funkciju, neko dati svom djetetu "da se igra"
To se zove podlost, pokvarenost, trulež. To se ne zove inteligencija kao sto su juce komentarisali pojedinci. Pihhhh
Sto nam govori da je ovo sve bila prica sa palestincima i Hamasom da bi se mogao napasti Liban i Hezbolah. Da li je svijet dovoljno pametan da to procita?
Pripadnici Hezolaha čitaju samo jednu knjigu svaki dan.
A inače, više knjiga je potrebno da bi se naučilo kako biti aldop, aksjnih, adijng u ljudskom obliku..Jer, jedino su to odlike koje treba da te krase da bi organizovao i uradio ovo što je urađeno. JEDINO. Aldop, aksjnih, adijng, a ličiš na ljudsko biće. Naravno, samo su još jednom su potvrdili ko su i kakvi su.
Gradonačelnica Benjamina i sdp sretni i zadovoljni........
Smijesan si bot
Pametno ratovanje...