Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nataša, nije Hezbollah 'libanska teroristička grupa'. Nego. Hezbollah (arapski: , Hizb Allh, Božija stranka) je šiitska, pro-iranska, libanska paravojna organizacija i politička stranka. Osnovana je 1982. godine kao pokret otpora protiv izraelske okupacije.
isto sam htio napisati geodet
Nema nista od njih
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto pisete da je Hezbolah teroristicka organizacija?
Ge. no. vi. d.
Hezbolah nije tetoristička organizacija. To je paravojna frakcija.
Da, da. Imaju sve informacije
Iskusili su bosanki gradjani sve ovo sto radi Izrael Palestini. Naprijed Palestina, do pobjede.
Suplja !
Sto ne napisete kako siluju palestince u logoru, INDEX je pisao.
čekaju da dogovore neki datum koji odgovara oboma stranama pa da ispale nekoliko na neku livadu i kažu eto to je to. ubleha i priče za djecu.
Kakav bizaran svijetu kojem živimo... Da li je Hitler nazivao partizane ili pokret otpora teroristima? Tako ili slično vjerovatno
Jesu ih zvali samo malo drugačije....band iten.
U FBiH uvode vjeru u zakone na mala vrata.
svaki dan "tačna" prognoza kad ide napad, toliko su puta napisali, da se sve ostvarili, ne bi imali više raketa, ni jednu ni dugi
Jedino mogu ici u kopneni napad,sto ce i napraviti jer 2006 su pokazali da to mogu.
Neće Iran napast Izrael. Nema to svrhe. To dovlačenje naoružqnja je za Gazu da Allah zaštiti nevinu djecu od silnika i njihog zla.
Oni i uvlače Iran u sukob, a Iranu još treba vremena da ojača sedam svojih frakcija u regionu. Bila bi to loša strategija ući u tako otvoren sukob, a da nisu opremljeni dobro bar Hezbollah i Huti.
Izrael cini veliki zlocin,i treba ga zaustaviti,ali ko ce kad im amerika stoji iza ledza,mi nismo svjesni sta amerika ima,amerikanci podrzavaju izrael i dzaba sve