Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao je hile dobro ko ste vi
d a Bog da p o c r k a l i c i o s č k i p a c o v i
Amin
Samo vratiti istom mjerom.
Srce mi se cepa. Bas mi ih je zao.
Napustiće oni bliski istok, zato se Ukrajina prazni za njih.
Ma nece njih niko
iran je mali pijun
Israel mora unistiti hesbolah
moze im Du dla ti.
google translate
Ako Hezbollah pokaže da je spreman ići prema prekidu vatre na sjeveru, Izrael će obustaviti napade, rekao je izraelski dužnosnik za The Times of Israel. "Snažno ćemo udariti", kaže dužnosnik, "ali ćemo prestati ako odluče da je vrijeme za pregovore".
Izraelci da osjete 1% granatiranja kojem su izlozeni palestinci u Gazi pakovat ce masovno kofere i vracat se u maticne zemlje, a palestinci ne napustaju ni pod cijenu zivota...
kako ce napustit kad im egipat neda.
Gdje je Iran?! Nadam se da che palestinci da shvate da su odavno marionete Irana.
a sta mislis ko naoruzava hezb., hute, otpor generalno... izraelci i hoce da se iran direktno ukljuci, da ovi ukljuce amere, al iranci su pametniji.. ne mozes ti nasamarit nekoga ko ima drzavu u kontinuitetu 2500-3000 godina.
Kakav bolan Iran. Izrael moze spalit cjeli teheran sa zemljom ali to niko ne zeli da prizna. Iran samo lozi ove jadnike da se "bore" a time u sustini se samo eskalira situacija. Izrael je vec bio u bejrutu par puta pa se povukao. Dakle to moze opet uraditi a to nikom nije u interesu posebno ne civilima tog podrucija. Sramota je sta te organizacije rade. Izrel je isto ko i oni. Sve u svemu sramota da civili ispastaju od dva rezima a i jedni i drugi kazu NIJE DO NAS.
Strahuju, umiru od straha, nema šta.
Dosta praznih glava i botova ovdje kritikuje Iran ili Hezbollah (Osovinu otpora) pa čekajte zar mislite da je lahko Iranu pokrenuti napade na izrael i tako automatski ući u rat sa SAD, UK itd. Bili neko od vas išao sam da se tuče sa grupom od 10 ljudi? Od Irana čak i dosta što salje oružje i pomoć Hezbollahu i Palestincima.
pa naravno botovi sa sisama u ustima i ne mozes ocekivati neku pamet od njih... svakom normalnom je jasno da od direktnog sukoba iran ne dobija nista, samo pusi.. ovako lagano indirektno ne da mira kolonizatorima. i vremenom ce presusiti pipa, kao sto uvijek presusi kod kolonizatora.
Pa što ih Iran onda naloži? Svi smo čuli obećanja, crtanje crvenih linija i slično.
Ima cuvena emisija trazili se,gledajte!
nije tako,već iskali ste ga,evo Vam ga
Pa Haifa je na međunarodno priznatoj teritoriiji Izraela, ne može se zvanično nazivati okupiranim gradom. Jest da su Palestinci i odatle protjerani nakon osnivanja Izraela ali zvanično to nije okupirana teritorija.
haj procitaj svoj komentar, al polahko
Banja Luka je okupirana..