Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael pokušava na sve načine da Palestincima vođe Hamasa prikaže kao luksuzne sebičnjake otuđene od naroda, a Sinwar je poginuo boreći se, teško ranjen, bez ruke. Ovako su i nama htjeli ogaditi rahmetli Aliju Izetbegovića i ljude oko njega. Ruku na srce, bilo ih je i takvih, ali generalno, mogli su da biraju s kojem okupatoru će da se prodaju, istočnom i zapadnom, a izabrali su svoj put.
Kralju, prestani ga glorifikovati više. Izganjao nam je da se ništa ne pitamo u vlastitoj državi te kompresovao nas na 23 posto teritorija. Uz to smo izgubili preko 100 000 života.
Stvarno je bio vodja i mudrac kakvog bi ti svaki neprijatelj poželio.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ovo je odlično. Izrael je shvatio da su napravili grešku objavljivanjem onog giga-chad videa gdje u zadnjim momentima života Sinwar se lavovski bori protiv neprijatelja. Pa sada pokušavaju agresivno ukaljati njegovu čast i novonastalu popularnost. Čak i među ljudima koji nisu muslimani se rodilo veliko poštovanje prema Sinwaru.
I onda kao nisu znali za onaj napad sto je sve pokrenuo, a gledaj kamere po tunelima im imaju
Lavovski bori? Bacio stap na dron.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
udario na IDF daljinskim
Ch*fut*neri su se zeznuli kad su objavili video kako on gine u borbi na prvoj liniji - a onda na scenu stupa MOSAD - najednom je "imao 10 hilj. USD i spremao se bježati". E onda ovu MOSAD-ovu žvaku preuzima UZP i servira bošnjačkom FGR-u koj je sa zadovoljstvom žvaće.
Ch*fut*neri su se zeznuli kad su objavili video kako on gine u borbi na prvoj liniji - a onda na scenu stupa MOSAD - najednom je "imao 10 hilj. USD i spremao se bježati". E onda ovu MOSAD-ovu žvaku preuzima UZP i servira bošnjačkom FGR-u koj je sa zadovoljstvom žvaće.
Čekaj, koja je logika da sad izađe na površinu i napusti sigurnost tunela i živog štita?
Natjerali miša iz rupe i pravac u mišolovku.
ljudi im dosli u kucu, bukvalno ih odlukom dovela britanija i francuska i oni proganjaju i maltretiraju domacine i sada hoce jos da ovi nestanu da se ne bore, pa gdje to ima ????
jedan manje ... sljedeci
Zašto muslimani ovoliko vole trezoraše?
Za koga god da navijate, pobijedit će vojno industrijski kompleks.
Ovako su naši politicki heroi na liniji bili pa sad pametuju o ratu
Pao na bojnom polju kao junak (koje moze cijeli zapad vidjeti samo u filmovim),pa sad hoće da ga premjeste u tunele,kako se skriva... Džaba,cijeli svijet je vidio heroja.
Joooj ovi nasi idalje vevinom smatraju aliju herojom, pa bosnjace dokad mislis biti slijep pored zdravih ociju...
Nemojte matete vam njihovih objava i istina. Imamo oči i mozak.
Sinwar je heroj i borac za slobodu.
zetemo se vi deju sinwaru mosa teki pushitna