Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako stane rat onda Benjo mora na suđenje a onda u zatvor... Nema stajanja rata dok je ovaj živ
https://saff.ba/koje-to-ljudsko-srce-moze-podnijeti-toliki-zlocin-nad-djecom-gaze/
te 2 ektremne stranke koje spominjete ne zele unistenje Hamasa nego Palestinaca
Ovaj sa slike zeli unistenje palestinaca. 30 i 40 ih XX stoljeca palestinci nisu imali otpor niti Hamas ili bilo sto pa su protjerani sa svog teritorija...
Nikad taoci nisu ni bili cilj... oni su zrtvovani "za vise ciljeve" a toliMent hamasovci jim nabacili loptu na volej sa nepotrebnim barbarskim upadom 7.oktobra.
je li stvarno mislis da su napali a da nisu ovi sami inicirali da pocnu svoje etnicko ciscenje? ne budi naivan
Prilika za kraj rata je kad komplet vrh vojni i civilni zamjenite (njih u Hag)a nove pametnije na njihovu poziciju.
a šta je sa zarobljenicima koje vi zarobite kad vam je volja danas razmijeniti 5 za jednog svog a za sat zarobite 500-1000
Taoce će vratiti na paraglajderima,kako su ih i odnijeli.
On je samo iskoristen kao povod.Ovo sto radi Netanjahu je dio Plans u kome je Netanjahu spasavao svoju stolicu koja je bila klimava.Drugi dio plana je da poslije Ukrainskog scenarija i neusojeha.Trebao drugi front.Jer se vecina Arapskih zemalja pridruzila Rusiji.Ukrainsko Izraelski rat je Rat Amerike.Zelenski i Netanjahu su Marionete.