Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će vama veselo aBd inshAllah
Hoće sigurno. Svi narodi koji su se uzoholili postali su pepeo. Mnoštvo ih je u historiji. Zar mislimo da i ovi neće.
Da vam nema Amerike i UK, ne bi vas ni bilo.
Prvi sam kritizirao lidere hamasa zbog glupih odluka ali sta svijet ocekiva od Izraela kad oni ubijaju i osobe sa kojim pregovaraju, ovo je davno preslo sve granice zdravog razuma.
Ko ste vi niste nebeska sila,niste nedodirljivi i da radite sta hocete!Stici ce Vas kazna kad tad!
Fudbalski je trenutno Izrael - Hamas/Hezbolah/Iran 5:0 , rapsodija
Prije ce biti 5:2 ili 5:3... ovi su ubili 40000 civila, a ovi izgubili 3-4 000 vojnika
Ne računam civile, samo generale, lidere itd
A pita li se neko, kako je moguće da udju u Iran, avijacija ili ko vec a da odbrana Irana to uopće ne vidi, ne primijeti. Tako su mogli izvrsiti atentat na bilo koga? Znaci ili su ovi tako jaki ili je sve iscenirano u siradnji sa Iranom.
Niste Vi Rusi ili Kinezi su nema ko više. Sve dođe na naplatu. Od vremena Faraona proganjaj Jevrej. Nije njih niko proganjaju što su dobri ljudi.
Ubili su i M.Deifa veka se potvrda Hamasa
Čeka
Kad puke odbrana, kako ce as vatat to je smjesno a nece mi bit zao.
GxExNxOxCxIxDxAxŠxI
Meni nisu jasni ovi komentari kao da ce neko Izrael nauditi. Pa ljudi gađaju mete u tuđim drzava kako hice i kad hoce. Skinuli su Hamasa i to u Iranu, znaci drzavi kija se zajedno sa Turskom smatra kao najjaca muslimanska vojna drzava u svijetu....sta bi tek bilo onda da Izrael uradi pravi napad na Iran....koja logika ima da Iran uospte nesto moze Izraelu....
slava izraelu
Slava ti MxAxMxI
Jednoć će i ovome puna usta zemlje bit. Niko od toga pobjeći neće.
Po informacijama,onog sefa Hamasa je uklonio SAVAMA/SAVAK..Iranska obavjestajna sluzba a ne Izraelci.
a neki arapski režimi izdali su hitna priopćenja u kojima oštro osuđuju češkanje Trumpa po uhu, dok nisu osudili zločin nad čelnicima ove nacije.
Ima li kraja ludilu, od Ukrajine do Izraela?
E svaka cast izraelci,stvarno se borite kao lavovi. Zivio Izrael i BiH
Izrael slao oruzje VRS medju 3 drzave najvise uz Ukrajinu i Grcku https://www.972mag.com/israels-involvement-in-bosnian-genocide-to-remain-under-wraps/