Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da IDF nije znao da će i njih ubiti jer su očigledno doznali gdje je hamasovac ali su znali i za ovu trojicu pa ko vele bitno je ubiti hamasovca a ovi će biti kolaterala! Kao da je to prvi put koliko puta su gadjali zgrade pune civila i jave da su ubili jednog od hiljadu vodja hamasa a onih 500 unijenih civila i ne spominju dok ne pogledamo Jazeeru
Cuj to prikrivaju informacije i lazu medijima sirom svijeta? Totalno cudno i nesto novo za Izrael.
Oni su ovo sve inscenirali da zapocnu ge...id u Gazi
Samo 3, malo je brate.
Ovima gušt i svoje po. ro. ka. ti.
Koja zlocinacka drskost korisziti otrovni plin
nesto mi poznate te komore.
I tri hamasovca su i dvadesettritisuće djece
Prije 5-6 dana Al Jazeera objavila snimke kako IDF-ovci ubijaju svoje 7og oktobra. Slobodno proguglajte.
Ti snimci kruze vec jedanaest mjeseci mnogi su prije njih objavili, gdje si ti bio/la?
Izgledaju kao jedan nama dobro poznat narod :)
Ti na koje ti aludiras ne priznaju nikad ništa.
Demokratska Drzava Izrael ipak objavi stvari i koje nisu bas dobre po nju. To i jeste razlika izmedju pustinjskih pac. . .ova, ruso. . .fila i ostalih nedemokratskih rezima koje niko ne zeli. Bosna i Hercegovina, njena 3 naroda i manjine, su zauvijek uz Drzavu Izrael, kao 2 demokratske zemlje.
Pa što ne bi objavili, Izrael je transparetno društvo.
Tako je.