Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrijski umjetnik je bio u pravu
Pa idi pokloni mu se. Opće je poznato da volite slikara.
Imam njegov portret u spavaćoj sobi, naravno i časnu knjigu u ladici noćnog ormarića
Huti sada testiraju nove projektile koji idu u jednom komadu do Iron Doma a kada hoće da ih prestetnu oni se rasprše u puno manjih projektila pa se to Izraelu učinilo da se raspao! Sada čekaju izvještaj IDF-a da vide šta su pogodili da mogu popraviti!
Iron dome ne presrece dalekometne balisticke rakete..To ne radi ni David's Sling koji je daleko mocniji,vec Arrow 3
Unistit da da
Znači raketa putovala 10 000km/h. Preletjela 3 broda, samo navodnjena kroz suetski kanal i pogodila središnji Izrael! I sve to neki tamo huti uz pomoć irana koji je usput rečeno non stop pod nekim sankcijama! E pa svaka cast
A taj Iron Dome meni više liči na Iron Jogurt.
Što se tiče Huthija, samo rokaj bruda.
Samo da kažem u vezi te tzv demokratije. Zapadni svijet hoće da nam uturi misao, da to znači neku slobodu, ko slobodni ljudi, pa rade šta požele. Naopako! Demokratija je samo sistem vladanja, kao npr. komunizam, socijalizam, itd. Da ne bi bilo zabune. Što se tiče ljudskih sloboda na zapadu, ustvari smo robovi kompanija, a i vladajuće sto. ke. Porezi, praćenja, pa još malo poreza, i tako u krug. Čisto ropstvo.
ima li gdje na svijetu da se porez ne placa! radis li ti sta u zivotu? za svaku tvoju KM drzava ti uzme 17% da ne pricam o doprinosima na platu! fora u prikupljanju poreza je da se njima kompletno drustvo ili zajednica bogati na nacin boljeg zivljenja. vidis li objave nase Porezne Uprave kako su milijarde poreza naplacene sad znaci nije problem u porezima vec gdje te pare zavrse i da li se njima zadovaljaju i unapredjuju zahtjevi zajednice ili POJEDINACA U VLASTI
Cekamo koju raketicu izrael-a da zavergla malo da padne u S.A teritoriju, da vidimo odgovor kakav ce da bude :) ako vec planiraju da se gadjaju preko C.Mora. Za sad sute i prate. Sto se tice Huti hipersonic raketice, radarima, GPS-om mislim podigli su se malo na visi nivo sa inovacijom bez ikakvih satelita da navode je, zaobilazi radare itd. Osim ako i ova raketa nije Iran BluePrint starije verzije :)
Polako ali sigurno. Klix i ovo je normalan komentar. Mentorice pitajte
Svaka čast huti, samo intenzivnije nastavite
Zažalit će, a i trebaju....
Nesto jest puklo, ali ne znamo jesmo li mi ili oni.
Bogami ova raketa brza.. jedino mi cudno zasto je saudija pustila da prodje
nisu je izgleda ni oni uspjeli stici u presretanju
Jutros su bili sigurni
Ako već novinar nema vremena za to, zašto ne zaposlite posebnog lektora za google translate tekstove? A ne ovo ovako...