Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na cast i obraz poganim arapima koji se kupaju u parama dok se Palestinska djeca ubijaju da Bogda vam nafta presusila
Ako koga zanima o genociddu nad srbima i jevreejima počinjenom u Hrvatskojj od strane NDH-@ Iimate odličnu web stranicu sa navedenim Ustaaašama i brojem ubijenih jevrejja i opisa zločina streljanjaaaa.posebna preporuka za ove Kabirićeee koji boluju u komentarima.....WWW.JUSP-JASENOVAC.HR/
Kakva čast i kakav obraz Arapi imaju? E moj jarane, bagra je to. Hinje prave
da vam je 505 Buzimska mudo bi vi tako ulazili
Pa sta cekate? Dje ba zapelo???
❤️🇮🇱❤️🇮🇱❤️🇮🇱❤️🇮🇱❤️
Amerika podrzava, Evropa gleda, Islamske zemlje i ne obracaju paznju... Presjest ce nam svima jednog dana.
A ovima presjelo vec danas ako Bog da 🙏
Egipat posmatra.
poserem se i popisham licno na svakog Egipcanina
Vidim svi prozivate druge muslimanske drzave d bi trebali pomoci samo neznam sta vi cekate ili je tipkanje po tipkovnici vas hrabri cin.
sta ovi danas zlocinci rade pozavidio bi im i Hitler
nista islamske zemlje nisu učinile, samo poneka jezikom osudila.. bar da su ekonomski i diplomatski presrali saradivati imalo bi efekta
Genocidasi kao i srbi
Tuzno i zalosno ali ovi idu do kraja nemoze ih niko zaustaviti osim Amera a znamo da Israel kontrolise USA kongres.
Strasno, na obraz cjelom svijet. Ovo ceka i Bosnjake ako se Ne dozovz. Na primjeru Palestine, cjeli svijet gleda ovu agoniju i niko da prstom makne osim saopstenja. A ovimo koji pisu o Jasenovcu da im kazem da je tamo ubijeno 1524 neduzna Bosnjaka a da niko to Ne spominje.
Da,ali zaboravljas cinjenicu da je svega 2,3% Bosnjaka bilo u partizanima.Vecina je podrzavala NDH.Citao sam knjigu koju napisao jedan Crnogorac nakon sto je pobjegao iz Jasenovca.Opisujuci strazare Jasenovca,svaki je nosio muslimansko ime,samo su glavni bili Hrvati.
Sta vjera i nacionalnost rade. Ljudi i jedni i drugi, dvije noge ruke, jedna glava. Jedna strana kaze mi smo vjera A i ne mozemo da zivimo sa vjerom B. Drugi kazu mi smo nacija C i ne mozemo da zivimo sa vjerom D. I onda ti isti ljudi, koji su realno isti po svakom principu, zbog tog virusa u svojoj glavi ubijaju jedni druge decenijama umjesto da zive. Necu ni da kazem "zajedno" jer to su isti ljudi, nisu razliciti pa da moraju "zajedno".
I tako je zapad stvorio Ðavola.
Slava izraelu i americi a bošnje ljubite guzu amerima po obicaju
Da hoće Izrael napasti Egipat uz pomoć Amerike i Velike Britanije ne bih žalio Egipćane ni malo. Pred vratima ne prijatelj vrše Genocid nad Palestincima, Egipćani ništa ne poduzimaju. Egipat 100 miliona stanovnika Izrael 10 miliona stanovnika.
Dok im je Sisija Egipat propada i bez neprijatelja. Imaš snimke egipatske djece kako kroz nekakve granične zidove prave rupe i guraju palestinskoj djeci hljeb. Narod tu ne može baš ništa sa takvim oktroisanim vladarima.
Izraelci su agresori kao i Rusi!
Izrahelci su teroristti genocidniii a Rusi možda jesu agresori a možda brane svoju zemlju od demokracije zapadne koju smo svi mogli upoznati šta je zapravo
@gooUser1716883110 Ne možeš se braniti okupacijom druge države!