Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako bi isto sa nama bilo da nije bilo najveceg sina bosanskog i nasih oceva koji su sehidili da bi mi mogli danas podignute glavom stajati pred svima .Nismo ni svjesni kakvu smo mi ljudine imali kad vidis ovo stradanje i nemoc na Bliskom Istoku !!!
skupo je ta cijena placena kad pogledas ko je osto i ko nam kroji kapu.... preskupo
Imamo mi ljudina i danas, hodaju medju nama od komsija prijatelja familije..al.su osramoceni i ponizeni kad vide kako se pare uzimaju lopovlukom, pa se upitaju za sta i za koga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tu ce im biti kraj
Jasta ce...
zna se kad ce im biti kraj. tu nece sigurno
Srbi prvo moraju da se rjese nametnite vlasti pa da bi mogli nesto da pokusaju
Ovako treba Srbija da simulira heheh
Prica se, prica.....lmaaaooo , ma najveci moguci $h@aIom Veliki, ma najveci moguci $h@I0m, dakle $H@IOmcIn@ za idh I mosad, sretno braco
jadni ljudi samo to mogu reci
SIMULIRAJU, I TO JE TO ŠTO SE TIČE KOPNENE AKCIJE, JER JEDNO JE IZ AVIONA BOMBARDERA BOMBARDOVATI UBIJATI DJECU I CIVILE, A SASVIM DRUGO KROČITI NA NEČIJU ZEMLJU...
U čitavoj priči nije mi jasno, da li Hezbolah djeluje u sastavu vlasti cijelokupnog Libanona?
pa zar ne treba sad slati Lebanonu Javaline , M777 haubice i Patriot sisteme ? Ipak je ovo invazija na suvrenu državu
Svijet opet šuti i dozvoljava sve Č I F U T I M A
Kao borci su slabi
ne smiju napasti
Gradonačelnica Benjamina i sdp simuliraju kako bi bilo da je Sarajevo jevrejski grad..........
Da vide dokle mogu. . jbt Pa dokle višeee
Sta ti vise nije jasno? Eto sta?? Konstantno trpe napade od ovih t3r. org. pa sta treba da rade, da sagnu glavu? Mozda smo i mi trebali 90ih da pustimo da nam rade sta hoce?
Sad se ti neće desiti. Dio propagandnog rata .
Inace SAD,vrse pritisak da zaustave ovaj sukob tako sto salju 8,7 milijardi dolara vojne pomoci! Sta lazete koju P M
Sta ima SAD da zaustavlja? Drzave oko izraela mogu da zaustave sukob tako sto ce ih prestati napadati, a posebno hamas koji jos drzi ta oce.
Iduće dvije sedmice su ključne, kažu da je Erdogan obećao vojno pomoći Iranu i Hezbolah u ako zarate sa Izrael om, samo se čeka ulazak turske vojske u rat!!!