Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
p o c r k a l i d a B o g d a
Amin.Ja se pridružujem dovama !!!!( Nego de mi majke ti reci kako uspijevaš de te ne banuju?Ja kad zaboravim navodne znake odma mi kažu "govor mrznje".Imaš li štelu na Klixu ili šta? Ozbiljno te pitam.)
Amin, jedva cekao da vam vidimo kraj
Rat će se završiti prije izbora u SAD-u
kad drugom radis nesto ruzno vrati ti se to kad-tad
Amin
Pustite vijest u javnost kako je Izraelu teško ...
Sada je gotovo i ništa više neće biti kao što je bilo.....tako piše u suzama palestinske djevojčice
Sto je veca nepravda, brze ce nestati
Niko nikad nije dobio rat protiv gerile,a svaka civilna žrtva stvara novog gerilca koji nema šta izgubiti osim života koji mu nakon gubitka najbližih ne znači mnogo.
gnocas
Insallah amin, amin, amin.
Napisao tri normalna komentara i ni jedan da prođe. Nemam ja vremena dangubiti. Možda je ovo i dobro. Odoh gledati seriju. :)
Nema mira dok se Palestina neoslobodi.
Bolje da propadnu danas nego sutra. A čitav normalni svijet i želi da odgovaraju za počinjena djela
Hitler je fasista..
Kamo srece da se to desi, ali nece, jer ovdje ratuje cijeli Zapad i njihov kapital protiv slabo opremljenih plemena.
Zapad i njihov kapital su ratovali i u Afganistamu pa znamo kako je zavrsilo.Dosadit ce i americkim poreskim obveznicima finansiranje Izraela svojom lovom.
Nety i hamas su u simbiozi, a Palestinci ce platiti cijenu na zalost.