Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"izrael mora da se brani" To su riječi Američke i Evropske diplomatije a izrael bombarduje osim Palestine,Liban,Siriju i šta im god na um padne!
Ovi očigledno kontaju da je planeta njihovo vlasnistvo
Tako im i knjiga kaze: "And God blessed them, and God said unto them, Be fruitful, and multiply, and replenish the earth, and subdue it: and have dominion over the fish of the sea, and over the fowl of the air, and over every living thing that moveth upon the earth."
Najgora mraka sto postoji na zemlji :)
Mnoga Bombardovanja rade Američki avioni i vojnici ali se zato prestavi kao Izrael.
Izrael je top
Surle za nazalne inhalatore, za udisanje praska, i usi da cuju Ezan iz Mekke. Odlike ovih pod plavobijelim zastavom, pri tom ne mislim na navijace FKZ
To znaci da oni mogu raditi sta hoce bez posljedica?
Ne znači samo treba imati damu pa ih napasti, to je učinio Hamas , pokazao damu, što je poslije uslijedilo svi znamo, zato teško da će im netko uzvratiti.
Izraelski komandosi kraj vica
Izraelski komandosi???? Hahahahahahahaha Wtf.
Izrael je krenuo u zauzimanje svijeta
Isto je radila Njemacka '38.g.
Izrael isto kao Iron Mike, udara iznenadno i brzo, ali jako i precizno.
hinjski
rineka ko i ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navodno podzemno postrojenje.... Hmm...
Previse im dajete na znacaju nazivajuci ih komandosi, svi znamo ko su i sta su
Po ovome sto pise u clanku to postrojenje je bilo veličine moje dnevne sobe kad su ga tako lako unistiti. I izraelci supermeni, naucna fantastika! Izraelci planiraju amerikanci odobravaju nevini stradavaju prije da je to....
Ovima se dozvoljavaju svi činovi jasne agresije na drugu zemlju i njenu teritoriju!! Samo zakon jačega, nikakvi medjunarodni ugovori ne vrijede
Ako je ovo i istina, to su onda ameri i njihove foke pod izgovorom izraelski komandosi, isto tako i njihovi piloti sa njihovim avionima sa nosaca, pod istim izgovorom bombarduju sve zivo.