Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLOBODNA PALESTINA
A odakle je ovaj Smotrić ?
FREE FREE PALESTINE
Belzebub? Eto ga! Na Zemlji je! Otjelovljenje zla je pred nama.
zalosno u sta odrasli uvlace djecu
Po Klixu je dozvoljeno prenositi govor mržnje i konkretnog govora genocida jednog zvaničnika genocidne države ali kada u komentaru to potvrdiš onda je to moj govor mržnje! Interesantno
from the river to the sea, palestine will be free
Toliko o diplomatskom rjesenju za dvdrzavni status. Samo izguglajte ime Bezalel Smotric i vidite o kakvom se na*isti radi. Dok citav zapad ponavlja ko papagaj kako je Hamas problem, ovi mons*rumi istrebljuju Palestinci i "osiguravaju preduvjete za trajnu aneksiju" preostalih palestinskih teritorija.
danas su bosn.je zbunjeni.. ne znaju da li da komentiraju izpadak Hrvatske iz Eura ili ove izjave Izraela. Sad bi trebalo da se igra Izrael - Srbija ili Hrvatska i onda bi stvarno bili zbunjeni.
Tut0k0mplet0 kao pa co vi, niko sli cni ji.
Možda je neko neće dočekati, ali kad tad stiže kazna, a ti ćeš je šejtane osjetiti.
Ja to razumijem jer ni mi u Bosni necemo dati podjele drzave
Ovakve objave ne zasluzuju paznju. To je govor mrznje. Klix se odavno stavio na tu stranu. Ima puno lijepih stvari za objaviti ali oni medijski rade ratne zadatke . Sire islamofobiju i odobravaju zlocine stavljajuci neku skupinu ljudi u bezvrijedan ljudski zivot . Nije to ljudski ni humano. Milion objava do sad koje pojedini politicari govore protiv nekog naroda.
Ni jedan volks nije sličniji pa co vi ma od ovih.
Isto ko kad bi.kod nas Mevlid kad izadje iz zatvora postao.ministar hahahaha..
Najbolji su ovi sto nspisu na klixu 5 puta free palestina i kontaju da su nesto pomogli
Klix je samo obična đaltara od portala.
Govor mrznje cidašaGeno. Ali to nece svijet cenzuristai