Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino izrael moze bombardovat 4 razlicite drzave i biti predstavljen ko zrtva.. doci ce i vama kraj
@DavidSling Denontaza svih cionistickih, propagandnih, lazi. https://x.com/propandco/status/1714019234680832369?s=46&t=2rQCrMABbTQnZNsiby348A
Pa muke ti bit jaci od hamasa, samo zidovski mediji njih predstavljaju kao neku opasnost a u biti su nidje veze, pa sve rakete sto imaju su home made, jedva da mogu dva auta da uniste sa njima, de ne zajebajite vise
U stvari sa Hezbolahom bi se i ratovalo, bilo bi žrtava i na vašoj strani, a ne kao ovo. Isceniraš napad Hamasa da bi mogao ubijati djecu koja nisu ni za šta kriva. Hamas je izraelsko vojno krilo koje je stvoreno da uništi palestince. Kad im zatreba oni kobajagi naprave neki napad, a ovi uzvrate granatama i avionskom bombama obično po palestinskoj djeci.
GOHezbolah!!!
Izrael 100 puta jači od Gaze???
Hamas ima samo od vodovodnih cijevi bacaše raketa.
Sve sami šminkeri u tom Hezbolahu ... Ako nisu dosada,neće ni intervenisati
A valjda se nađe neko i nesto da vas sravni sa zemljom pa da se pozabavite o sebi. Imate podršku Amerike pa mislite da možete raditi sta hocete. Sve to jedoga dana dođe na naplatu. Zločinci.
Imaju li rakete sto mogu ubiti skoro 500 ljudi odjednom?
Hezbollah pamet u glavu. Ne započinjati rat koji ne možete pobijediti, trenutno. Ameri samo čekaju razlog da ulete. Ne treba nasjedati na provokacije. Ratujete kada imate jasan cilj i plan. Ovog sadašnji je samo navlakuša.
A što je Iran lajavi i najjači na jeziku a akcija nula, kad je Iran naoružao Liban, Palestinu, Siriju i Jemen u isto vrijeme, dok su ostale moćne zemlje Egipat/Turska/S.ARabija radili protiv svih pobrojanih zemalja vojno/diplomatski/ekonomskom blokadom?
A tek Iran.
A zamisli kakav je Iran