Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su svijetu oci zadnjih 40 godina od kako ste poceli sa napadima na Palestince ?
@goouser1705734478 Preko 60 godina...
Od 1947-1948 godine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A gdje su cionističke oči od 1948.? GHovna cionistička.
Okupacija Palestine traje od 1948. 1948 su preko 700.000 Palestinaca protjerano ili ubijeno. Taj događaj je poznat u historiji po imenu "nakba" ili prevedeno katastrofa. To etnički čišćenje je omogućio stvaranje terorističke države Izrael. Slično kao stvaranje entiteta RS-a kod nas.
Mrče im Izraelci redom sve....
Preko 60 godina ih ubijaju i sad ovo pisu :D kako su pametni i ovi sto ih podrzavaaju i oni ne mogu da saberu 2plus2
Posle svega, ne vjerujem im ništa. Sve lažu, podmeću, manipulišu, ucjenjuju, ubijaju, kradu...
Ne zalim ni malo za ubijene jevreje 1939
Nevjerovatno je koliko se blamiraju židovi.
Vrati se brkice
Na ulogu žrtve ste dobili i državu...
ovi se moraju zaustaviti i sprijeciti, a sve one koji su naredili i pocinili zlocine kazniti. Takodje procesuirati sve tuzbe za nezakonito oduzimanje zemlje i privatnog posjeda. Privatni posjed je svagdje neprikosnovena teritorija i niti jedan palestinac nikad nije prodao ni pedalj svoje imovine
koliko je teroristička organizacija IDF pobila svojih na tom festivalu, zašto se o tom šuti, gdje su te bebe, nema ih, laž tzv Izraela, itd.
Svi genocidasi imaju istu politiku
Da su nam oči bile budne 1948. danas ne bismo gledali ovaj genocid! Trebalo je s ćifutima završiti davno. Nego mi čekamo da se Bog umješa…
Ne sjećam se, ali mislim da sam spavao 🤔
Ne znam na Instagramu, ali na Twitteru cionisti gube bitku. Nije da se ne bore svojski i hinjski, ali propalestinski članovi su izdominirali.
Zločini I,zraela se ne mogu po.rediti sa z.locinima Hamasa.Hamas se bRani,svoj na,rod 76 g. Zlocin i h,olokaust či,ni Izrael.To je N,aj gen.ocidnija ,d,rzava na s,vijetu. Nema v,ise e moazije za I,zrael i njego.v n.arod.
Nema empatije za Izrael,klixe ne izv,rci
"Moj duh ce se dici iz groba i svijet ce znati da sam bio u pravu" - Fuhrer AH