Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoguće je objaviti i stručni komentar jer neke likove moraš spomenuti. Ovo više nije protiv "govora mržnje" ove je čista i nepatvorena cenzura.
Pošto sam pravnik, razmišljam da pokrenem i medijsku i pravnu borbu da se ovako nešto ne smije dešavati u slobodnom svijetu. Ovo je mnogo restriktivnije nego facebook i slične mreže. Zašto to klix radi ja ne znam ali gubi svaki dan one od kojih živi.
izrael je naj veci problem svjeta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako su u Njemackoj njih prikazivali.
Koji je interes Klixa da ne dozvoli da se govori istina o Izraelu i to ona tako jasna i lako provjerljiva! Znam da u USA plaćaju vrlo transparentno članove Kongresa i njena oba Doma i to od proIzraelskog lobija tako da odmah znamo da je tamo sve laž pa me interesuje kojiko Klix dobija da laže
Klixonja mi cenzurata ama sve baš sve što po meni b e d a s t o je ne mere čoek ništa više pisati
Uvjek je lopov vikao, držite lopova.
klix kasnis najmanje 15 dana. Ova vjest je vec stara.
jednom se Brkica 1943 zalio na terorizam Engleza ovo je daleko gore
Ovaj Izrael živi u bajakama
terorizam oružja garda borbe
Na jednoj strani Izrael provocira želi sukob a sa druge strane mole druge da ih brani. Ovo je sve postalo ljigavom.
Malprje sam napsisao kometar protiv Izraela kažu govor mržnje Ponovio sam i napisao kometar proti palestinaca opet govor mržnje?????pa ukinite sve komentare ili na recite šta da pišemo
Milijarde se ulažu u zapadne medije od strane settlers na razbuktivanju i jačanju mržnje
Protiv Islama...
Zasto pisete ove lazi ko vas placa za to??
Ovi Izraelci previse citali H.P Lovercraft i zvijeri Cthulu :) opake hobotnice hahah
Cemzura na max bravo kljix
Da ,da ,nesto sto moze u buducnosti parirati NATO ,koji je sponzor i dionicar vaših P O K O LJ A u Palestini