Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezultat je: Palestinci jači od svih arapskih zemalja zajedno
na bojnom polju su tać, kao i svi zulmcari, jaki na civilima Obična grupacija otpora Palestine stade na crtu najbolje opremljenoj vojsci svijeta Ovo treba izucavati na svim vojnim akademijama svjeta
Istina
@Goouser9102777181 Izrael opstaje JEDINO zbog podrske amerike. Nista vise. Onog dana kada ta podrska stane, a stace, Izrael ce nestati. To je i sada vidljivo, cim stane americka isporuka na 3 dana, njihova vojska se gubi, ne zna sta da radi. Pogledaj snimke s ratista, to uopste nije profesionalna vojska. Uporedi to s amerima u iraku i akcijama koje su izvodili da vidis sta je profi vojska.
Sreća baša da hamas nema rakete i dronove makar kao hezbolah. Ne hi se tako šepurili tenkovima i tra
i transporterima. Bilo bi vam ko u ukrajini.
Agresori moraju biti poraženi
U svijetu historije se treba bas svaki koji je stavit kao ratni heroj izbrisati. Niko nije heroj niti branioc niti napadac. Umjesto heroja treba im staviti table o vrat gdje pise 'zivotinja'. U svijetu trebaju prestati ratovi, iskorijeniti ratove uopste i to je moguce. Ne vidim razloga zasto se to i ne moze napraviti. Ne moze se niti jedan izraelski vojnik zvati heroj koji je u ratu ubio 98% civila koji nisu su zeljeli niti ratovali vec morali govoriti 'DA' jer bih nastradali od rezima.
Allah Uzviseni kaze u Kur anu za nevjernike da su hrabri samo u medjusobnoj borbi, i da se kriju iza zidova. Takodje nam Kur an Casni govori kako medju nevjernicima traje sukob, borba, mrznja, raskol.
Nadam se da Hezbolah ima sve ove informacije
Free Palestine!
Panika
Platiće akobogda svaku suzu pslestinsku.
Gvozdjurija ne moze srce pobjedti. tako je i Bosni bilo.
Ko god ima Iran na svojoj strani izađe kao pobjednik. Bosna, Liban, Sirija, Jemen sad Hamas.
De ba ne lupaj ,šta su uradili da zaustave krvoprolice 10K+ djece ... Misli sta hoces al nisi u pravu, sve je to puki interes za vlast
@228 Demantuju te apsolutno sve izjave palestinskih najvisih duznosnika, kako Hamasa, tako PIJ i svih ostalih grupacija pokreta otpora. Iran je dokazani prijatelj i nama i Palestincima i svim gore navedenim, kao i Iracanima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zenit je prekoračen a mit o nepobjedivosti je bio samo mit.
Prepoznaje li vas Al? vnaGo kaCionistic.
Tako je kad započneš previše ratova i misliš da si sila. U magacinima vam eksplodiralo to što vam je ostalo.
Ne 'fali' nego nedostaje. Pa potrudite se oko gramatike i vokabulara.
Fali tebi razumjevanje sinonima. Ili te zeza glas 'h'.
@BiH Covjek je u pravu. Fali je Germanizam, od njemackog glagola fehlen, sto na bosanskom doslovno znaci nedostajati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)