Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto "izrael" nije glasao u UN-u za rezolucija o genocidu u Srebrenici.....
Ovaj dron ne kosta vise od 3500 dolara....a njihova " celicna kupola" od vise od desetina miliona dolara zaspala :)
Idemo zajedno podvuci odredjene teze: Jesu pojedinci u IDF-a pocinili zlocine. To se desava u svakom ratu. Jeste poznata stvar da Drzava Izrael procesuira takve. Hamas i Hezbolah su teroristicke militaristicke organizacije gdje nema suda za zlocine. Cak se pohvali vojnik koji je ubio "cionisticki element". Zato Drzava Izrael sprovodi antiteroristicku akciju i onda ce se razgovarati o miru i granicama. Bosna i zapadni svijet, Drzavu Izrael, svesrdno podrzavaju na ovom putu.
Prizivanje Hitlera, nazivanje Jevreja cionistima, nazivanje jedine BI demokratije fasistima i okupatorima, prizivanje fasizma i nacizma - ovo nije uredu. To nije Bosna i Hercegovina. Bosna i Hercegovina i njeni drzavljani, 3 naroda i vjere kao i manjine su uz demokratiju, zapadne vrijednosti i Drzavu Izrael, kao i Ukrajinu. Mi pozivamo na mir, osudjujemo zlocine i trazimo formiranje Palestinske drzave kojom nece upravljati teroristi nego umjereni Palestinci.
Pričaj šta hoćeš ali dolazi Sudnji Dan ne samo nama već i vama a i Izrialju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema Saddama i Sunije arapske spavaju, ali Šije hode putem Imam Alija i bore se za Palestinu.
"Kliks je najbolji portal na svijetu" "ja puno volim cioniste i izrael je jedina demokratija zapadne azije" i sunce je roze boje i trava je ljubicasta...
Zao mi je svake jevrejske suze,neka mi zamjeri ko god hoce. Nisam na strani Netanjahua, ali taj narod je prosao sto niko nije.
Meni je puno žao tvoje m,,e. Ali šta ću kada hoće.
Kako nikad u izraelu nema zrtava navodno..ili su pogodile u pustinju neku ili je dvoje povridjenih??
Mozda ih cuva Allah? Ajd ga znaj.
A mozda nece da kmeece i koriste svoje zr tve u svrhu propa gande i emotivne manipulacije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auu jesu ih satrali.
Amin.