Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović treba isto pod sankcije zbog južne interkonekcije, šta se čeka
Dok se Taj Covjek nesmheni i dok mu se ne zabrani politicko djelovanje u BiH nema mira. Ni prosperiteta.Te ovlasti ima Smidt. koji ocito ne koristi u Dogovoru sa Zagrebom i Beogradom.
"Kada Dodik priča na ovaj način, on pokušava da "podigne" svoju bazu glasača i to ne trebamo uzeti kao znak da je nešto moguće", rekao je O'Brien. Ma jok batice, treba čekati da se nešto desi, pa uvesti embargo strani koja se brani, sjećamo se mi dobro kako to ide, zato i spavamo s jednim okom otvorenim i "alatom" u zakopanim u vrtu.
Nema mu spasa, djaba ceka Trampa..
Pricali ste i da ce se Ukrajina osloboditi i da Israelnece uci u Gazu. itd ... Sve sto ste rekli slagali ste pa vjerujemo da i sa Dodikom kojeg ste vi i doveli igrate predstavu.
Ocekujemo da nam sa vrata skinete onu drugu dvojicu samozvanih poglavica. Ako vec hocete da nesto radite
Dok se Taj Covjek nesmheni i dok mu se ne zabrani politicko djelovanje u BiH nema mira. Ni prosperiteta.Te ovlasti ima Smidt. koji ocito ne koristi u Dogovoru sa Zagrebom i Beogradom.
Kako se slijepo brani nesto sto se zove Dejtonski sporazum, koji je jedan od najvecih krivaca ovog stanja u BiH. Vecini politicara je tesko priznati gresku i tvrdoglavo guraju svoju pricu bez obzira na sve. Svi mi znamo da dok se dejtonski sporazum ne izmijeni i drzava preuredi, nema nama na zelenu granu.
@novirobot Zar stvarno misliš da će se g. dr. sci Dragan Čović upecati na takvu providnu priču i doći na američku crnu listu, misliš da je toliko naivan?? A ne jarane on će dokazati sa BH Gas nije u stanju voditi južnu interkonekciju, da je ta firma gubitaš koja kada plati penale neće imati ni marke na računu! Samo lagano i ZAJEDNIŠTVOM DO POBJEDE!!
O'Brien kaze kako Dodik nema podrsku iz Srbije za ono sto govori, tj. za otcijepljenje, te dodaje kako to Dodik radi da odrzava svoje glasace i da tu nema nista ozbiljno.... Kakvo perfidno uspavljivanje Amerike i svijeta, nece rata biti, to se Dodik samo sali i ne misli to sto kaze sprovesti u djelo. Kao da sam nesto slicno slusao pred ovaj posljednji rat 90-tih. Obrijani za koga radis?
U pravu si tako nam je i alija govorio da neće biti rata a pojma nismo imali da je alija bio dio dva UZP-a a ne naš! Ko to ne kapira neka vidi pod opstrukcija Tužbe protiv Srbije i ne pokretanje tužbe protiv Hrvatske iako je Sud u Hagu nedvosmisleno utvrdio učešće Hrvatske u ratu! Ko je ovdje BiH strana??
I ovaj o Brajane jede Vucicu iz ruke, kao i PleMkovicu. Tvrdi da Milorad nema njihovu podrsku, a zaboravlja na nedavno odrzan Zrbovski sabor, kao i na Juznu interkonekcija
Jedna pogresna teza koju je izgovorio je da nema podrsku jer eto Plenkovic i Vucic su protiv toga. Koga ba zanima da li on ima podrsku ove dvojice, bosnjaci se nisu bojali kad su bile mnogo vece glave i kad su izvrsili agresiju odbranili smo se lovackim puskama. Ne bojimo se ni danas nit cemo se ikad bojati. Imao on podrsku il ne, totalno nebitno.
@9440 Vi ste Podrinje vojno izgubili i to zahvaljujući majoru KOS-a koji je napao Hrvate središnje Bosne sa 15000 vojnika umjesto da je izašao na Drinu! Veliki taktičar što je dokazao i akcijom Neretva 93!!!
Tolika svjetska sila nema šta pametnije da radi nego da se bavi ovom našom prčijom. Kao kakav loš rijaliti.
Bogami dobro su Ameri zasjeli krmku na grbacu, a ovaj je prestao pjevati "Ne moze niko nista, jaci smo od sudbine".
namirili su se srbi na kog treba. Taman po mjeri
Hrvatski nacionalisti podrzavaju dodika, dovoljni su objave na X nalogu njihove koji govore otome. Dakle dodik je hrvatski spijun.
Nema adekvatnih mjera za efikasno zaustavljanje njegovog ratnohušačkog i secesionističkog djelovanja.