Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možeš ubuti stotinu im vodja, i prije su, ali ideju ne, u ovim ratu se radjaju vodje, djeca koja odrastaju sa spoznajom da im je okupator unistio porodice !
Vodje mogu biti kako dobre tako i loše za sopstveni narod. Pitanje je jeli po tebi Yahya bio dobar ili loš za Palestince?
Da, u pravu si. Iracionalnih ideja je bilo i bit će. A hamasova ideja o uspostavi islamske države od "rijeke do mora" je upravo takva - iracionalna. To kao da se Aboriđani u Australiji sad pobune i kažu kako bijelce treba protjerati jer Australija je njihova. Nažalost, takve ideje ne vode palestinski narod nigdje, samo u patnju i stradavanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Vidio sliku nakon ubostva ima na ruci jacob s dijamatima moze nahraniti 300 obitelji u palestini sljedecih 5 godina
Na kraju neće ostati ništa ni od Hamasa, ni od Hezbolaha. Onim napadom potpisali su sebi smrtnu presudu.
Ubijen je ima slika na redditu koga zanima.
Umro pantelija
Kome javi govor mržnje, neka stavi na kraju svog posta ovako: "Nije govor mržnje sve vas volim. Šućur alahu." Prolazi 100%
Sve i da je istina to nezci ama bas nista jedan se otego drugi se protego. Otpor i dalje nastavlja jer okupacija jos traje....
Mrs klix i tvoj ai
Šta god da napišem, neda, kaže govor mržnje. To je ta demokratija i sloboda govora. Smrt fašizmu, sloboda narodu!
Kakav je to vođa? Koji mu je posao?
Da vodi u smrt svoj narod!
Potvrda je bila, i to uradena po DNK. Kada objavljujete vijesti, potrudite se da ih i potvrdite. Uostalom, vi ste KLIX, šta očekivati od vas?!?
A ko je radio dnk? Is ra he ll!!! Ti im vjerujes?
https://m.youtube.com/watch?v=6wwo_3ML2vw Evo ovdje rokaju teroriste imaju crvene strjelice
Šta drugo ocekivati od covjeka koji je 20 g bio mucen pozivi ti nama
Najgora moguca funkcija je biti lider hamasa osim ako te nisu preko stele c/0 nisti postavili.
Naravno da jest kao i svaki drugi.
I ovaj je radio za Izrael. Pitao ga Natanjahu: "Gdje si"? Kaže: "Evo me"! Bummm!