Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je mala maca za ove naše neprocesuirane
Odrubljivo glave a pusten, imao jefinicu bivsih policajaca specijalaca(nesto mi to poznato zvuci) ima para da otplati drzavne dugove. Sto je pusten? Pa ameri razumiju samo jedan jezik PLATICA Novac je cudo u ogromnim kolicinama!! Svijet je dno dna!!
Kako ti to zvuči poznato?
A sto je pusten? Nije odlezao svoju kaznu
Meksički narkobos, koji je bio vođa kartela u Meksiku je uhapšen i izručen SAD-u? Kojom logikom oni love ljude po svijetu i izručuju SAD-u, kad tamo niti žive niti su šta radili?
Sarajevo puno Gacanina... vidi samo Berila,Ibrahima...
E sad zamislite koliko je dogurao naš Gačanin da je među 10 narko bosova u s svijetu. Sa tim bogatstvom može da kupi naše jeftine sudije policiju i političare kad poželi.
Moze da kupi čitav narod, jer čitav narod se jos od najmanjih godina prodaje i za jedan Macho sladoled, a sto su stariji to samo malkice se poveca cijena... za jednu nekretninu ljudi ce prodati dusu sejtanu i to je realnost i zato nam je kako je.