Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ljeto nije promjenio boju samo ko nije izasao iz sobe
I meni g*vno u solji jutros promjenilo boju, bice zbog klimatskih promjena
Jos malo pa cete placati porez na zrak i na ugljen dioksid, a sve to pod parolom zastite okoline, iako isti ti sto uvode ove nebuloze, a to je manje od 1% svjetkse populacije tj elite, zagadjuju vise svojom pohlepom od ostatka planete.
Od 10. do 6. vijeka pne. je razina mora bila porasla za 100 metara zbog otapanja leda. Nije bilo fabrika, planeta nije propala.
Naslov kaze, naucnici ne kazu. Grupica njih smatra da bi moglo nesto biti zbog neceg Nema tvrdnje, pa ni naucne verifikacije. Inace, drugi su putevi da bilo sta postane prihvacena naucna tvrdnja a ne da par istrazivaca da izjavu za medije.
Pa i to kao zbog klimatskih promjena. Ja dobio proljev pa treba pitat strucnjake da li su i za to krive klimatske promjene. Vrlo vjerovatno je da ce odgovor biti pozitivan.
Nije vjestacka promjena, nego prirodna. Zivotinje se prilagodjavaju okolini i klimi u kojoj zive. Svi navalili pricati o CO2, a niko ne prica sto trujemo zemlju i vodu. Eno Svedi dokazali da nigdje na svijetu se kisnica ne moze koristiti kao pitka voda bas zbog zagadjenja/otrova u zraku
Buahahahahahaahahah!
Globalno zatupljivanje je na snazi vec odavno, a sto je najgore dobro im ide.
Kakav uticaj čovjeka,okani otpuštaju preko 90%Co2,ubili su obrazovanje pa je lakše manipulirati ljudima,ubjediće oni vas i da se bockate protiv klimatskih promjena
To oni isti naucnici sto kazu kad se vakcinises ne mozes fasovat koronu
meni se prisralo, garant je do klime
Kako polako uvode u agendu klimatskih promjena čekaju da se malo ovi ratovi smire Ukraina sad napetosti u Tajvanu i onda će biti šeperanje u zdrav mozak oko klime, i to upravo plaćeno šeperanje od najvećih klimatskih zagađivača a to su Svjetske Vlade koje su dopustile velikim firmama da rade šta hoće ali će se kroz medije prozivati da smo mi krivi