Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako volim ove jemence kakvi su ovo lavovi
hahahahahahahha lozionicari. gdje su ti snimci necega srusenog il potopljenog. nigdje zrtava
Imaju damu
Mozda imaju moda al nemaju tri ciste u glavi. Sve ovo rade za Iranske interese...kakva Gaza i bakraci. Ovaj i ovaki stave gutu u dzep a zalece opet buranija koji nit ko sta pita nit ko handri ni 1%...Bolje da su uzeli pa nahranili gladne sto imaju u zemlji a ne da cekaju da ta ista amerika i zapad im udjeli sadake da prezive.
u sta su gadjali u vodu jel hahahahahaha
Legende !!! :-)
Svaka vam cast imate m.....a ko Maglić
I šta bi od ta 23 drona i rakete? Baceno par miliona.
Promašile cilj...
Scott Ritter ja ovo sve bio objasnio, američka mornarica je poražena od strane Huta uz pomoć iranskih krstarećih i protivbrodskih projektila.
Zašto propaganda za ve Hute u čijem je to interesu u BiH.
Evo imate i clanak o tome. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/na-bliskom-istoku-ostecen-americki-vojni-brod-zvanicnici-sute-o-uzrocima/240924108 Naravno Amerika kao i uvijek cenzurise sve i glume da se nije nista desilo.
Zapadna obala i gaza su po HDI-u 110. Mjesto na tabeli. Bolji zivotni standard u open air prisonu nego u pola svjeta, nego u Maroku, Indijiji, Pakistanu. A Jemen je 185. mjesto
znaš li ti koliko Amerika i zapad uplaćuju Izraelu, od 48?
Gađali 3 razarača a pogodili 0!
Tik tok ratnici