Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet je jedna velika Zadruga, gdje tvorci te emisije sjede sa strane djeca im po bazenima piju šampanjce a mi se ubijamo Kršćani Muslimani Jevreji
Sve je isto mi divljaci u Zadruzi dobijemo sedmične bonuse (čitaj MMF kredite) da nas malo nahrane napoje pa nam daju zadatke da Ramo napadne Marka ili da Marko napadne Savu i tako u krug
I da ne zaboravim onda se to kasnije nazove Elita da vam onako pokažu nacrtaju ko su tvorci toga, moraju nam nacrtati jer vide da ne vidimo pored očiju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
fuj, nacoši
ovi kao nasa policija kada su udarali protestante jer su bili protiv pljacki drzave od strane sda...
hico style
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao.i sa.svakom religijom....korupcija, manipulacija I nasilje kad god zatreba
Ali tacno ovo samaranje i udaranje u glavu me podseti kako su nekad Hitlerove SA I SS trupe tukle svakoga koga su htele bez pitanja i objasnjenja.Fasisti,fasisti,fasisti!
Kakvi su ovo KOMENTARI ? Sta je sa ljudima ? Sta vam je u srcima ? Hiljade mrtve djece, majki, kćerki, muževa. U dijelovima ih nalaze i vi pisete “bravo”. KAKVI STE TO LJUDI, kakvo zlo je u vama ? GENOCID SE DEŠAVA.
Isti sam Minka! Ja tek sad shvatio zasto Hrvatski nacionalisti podrzavaju cioniste.
Fašisti!
ovo je dokaz da ono sto pravi jevreji kazu za cioniste da su to ateisti
PA DA, I JEVREJI SU ANTISEMITI AKO SU PROTIV CIONIZMA.
Danas na stotine ubijene dijece u izbjeglickom kampu Jabalia u Pojasu Gaze, na stotine djece pod rusevinama a prija toga na hiljade ubijene palestinske dijece, zena i nijednog videa o tim zlocinima na cnn i drugim mediskim kucama. A nade se ovaj gdje se malo pogouraju dvojca izraelaca, kao fol ovi nisu za ubijanje a samo par metara dalje njihova braca i sestre koji broje nekoliko miliona ucestvuju u ubijanju golorukog naroda, koji su prija toga stavili u dobro zatvoren zid.
Sva podrška Ovakvim Jevrejima ! Koji podržavaju Palestinu, koji su prije svega ljudi !
Rade sta hoce desetljecima i niko im nista niti smije,niti moze.Svi kao u horu na njihovoj strani. Cijeli svijet robuje njima.Jedna Njemacka fol stoji uz njih jako.
Nje ačka nema izbora čim dignu glas ovi ih udare da su nacisti.
Ima dosta ovakvih primjera sta rade cionisti, ovo je samo pokazatelj da su cionisti smislili pokolj jevreja u drugom svjetskom ratu pa da se mogu vaditi da su ugrozeni. Cioniste zaboli neka stvar za pravim jevrejima!
Cionisti bez pardona i milosti prema bilo kome.Samo su osjetljivi i njezni prema parama,ostalo sve gaze i pljuju bez imalo stida i straha.
Treba li jos sta reci, napisati ??!
Polako dobice i oni po picik!? Zidovi su idijoti!?
CIONISTI NAUČILI ŠKOLU OD NACISTA I SAD JE REVNOSNO PRIMJENJUJU.