Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije aplaudiranja u kongresu i podrške benjaminu netanjahau koji čini najveće zločine za koje zna cijeli svijet a amerika prećutno odobrava amerika više nema prava nikome ništa da prigovori i zvanično svaki kredibilitet je izgubljen
Hvala Bogu pa još ima normalnih ljudi.
biće za koji mjesec vojna kampanja samo da ameri puste ukrajinuniz vodu i prebace se tamo.
"Izrael može efikasno suzbiti prijetnju koju predstavlja Hamas samo ako prvo riješi osnovne grijehe koji su decenijama poticali regrutaciju i podršku: nedostatak palestinske države i pravo Palestinaca na samoopredjeljenje. Moja vjera nije štit ni izgovor za uništavanje." Svaka čast, Sara Jacobs!
G E N O Z I D u Gazi se pravi najveći genocid u ljudskoj istoriji!