Komentari (552)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U SREBRENICI SE DESIO GENOCID !!!🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Srbi na aparatima!
Biden brat najjači ljubim ga usta
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Pustimo se Amera, izadjimo na izbore 15.11. i spasimo svoju zemlju. Nista mi nemamo od Bidena nit ce on sta nama pomoci, ali hvala mu bar sto priznaje javno da se genocid desio.
Ima SAD vecih belaja od toga da se bavi nama, ne zavaravajmo se narode. Sami sebi mozemo pomoci na izborima i skinuti ovu bagru!
Masallah!
Od inšallah do Mašalla....
Hvala dragom bogu
Biden barečula!
Je li ovo opet ona odlazeća, pardon, ipak dolazeća administracija :)
vračaj ključ aleksandre vučiću ne treba ti više
Vucicu vrati Kljuceve
Ode najveću lažov u istoriji USA a možda i čitavog čovječanstva. Samo čekam dan kad će ga izvesti iz Bjele Kuće sa lisicama na leđima ili luđačkoj košulji.
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Još malo pa kad im LJILJANE na zastavu stvimo...HAJDEEE BOSNOO
Bošnjačko svršavanje na Bidena je sasvim očekivan postupak. Kako će vam lagano zabiti splovilo u dupe, pa niste svjesni toga.
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Čestitam!Jedna psihopatska budala (Trump) manje, na bitnim pozicijama u svijetu....
ERES SLAVI
Yass❤❤❤