Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I uostalom zasto bi palestinci pristali, IDF je upotrebio sve sto je mogao osim atomske bombe. Sve najelitnije jedinice koje imaju bacili su u borbu i nisu pobjedili osim sto su sve srušili. Srušen je mit o nepobjedivom IDF
IDF je povukao četiri brigade iz Gaze i one se zajedno sa brojnim tenkovskim brigadama od jutros nalaze na Izraelsko-Libanskoj granici. U narednim danima počet će invazija Izraela na Liban do rijeke Litani.
Kakva rijeka Litani, sta je tebi prijatelju, najmanje sto Izraelu sad treba poslije dva mjeseca teških borbi u Gazi je sukob sa cca 10 puta opremljenijim uvjezbanijim i iskusnijim Hezbollahom nego što he Hamas. Golani brigada isrpljena u Gazi i sad treba sa Hezbolahom da se tuče, daj se uozbilji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pustiš ljude na svoju zemlju koji nacisti love kao divljače i lože kao drva na kraju. I nakon 70 i više godina oni tebe porodicu, komšije itd protjeraju iz svoje zemlje.
Isto kao što smo mi sebi dozvolili
a sve englezi skrojili jer su znali da moraju ici odatle,tako su zavadili i hinduse i muslimane da su se kasnnije tukli do istrebljenja
Smećari cionistički, doći će i vama kraj ne brinite se
Zidove treba deportovati zakavdak sa prostora koji su palestinski.
Bijelac evropljanin, doseljenik
A cijeli svijet koji može da zaustavi cioniste u genocidu,razaranju i svim ostalim zločinima šuti ili odobrava,kao što su isto šutili i odobravali kad se to isto radilo jednoj nam jedinoj BiH.
Ružni juda
Kad govorite da treba deportovati Palestince iz Gaze to nije zločin a što Vi Izraelci ne bi bili deportovani iz Palestine? Marš tamo odakle ste došli u Palestinu.
Čeka nas još najmanje 3-4 velika rata kao dio velikog internacionalnog sukoba. Od Tihog okeana do Crvenog mora i Atlantica. Čuvajte pare i snagu biće gore, mnogo gore.
I rat u BIH nije isključen jer rat ne počinje, rat se instalira kao u Siriji npr gdje su SAD i Britanija doveli stotine hiljada džihadista iz zemalja zapadnog svijeta.
Bujrum te kod nas.❤️
Izrael se iz pepela digao i u pepeo će se vratiti.Bili du pepeo i nisu naučili lekciju,zato će za kaznu opet u pepeo
Čak ni famozni institut za genocid iz Kanade nije se satro da formuliše krivičnu prijavu i adresu u ovom slučaju. Nije izgleda njihov rejon što bi rekla Munira.
Podstrekava učinjenje ratnog zločina
Humano preseljenje umjesto etničko čišćenje. Prognanika se želi ubjediti da mu je nekamo bolje, nego na teritoriji sa koje je prognsn. Slično je 1991 godine govorio i Nikola Koljević na TVSA
Arapi ništa se ne sekirajte. Ovo se vas ništa ne tiče. Vole vas cionisti i vas neće nikuda deportovati, ako budete slušali.
Voljeli bi vi to ali neide to nekako ili nikako dok je onih momaka i patikama što su vam utjerali strah u kosti
Klix, pogrešno ste mu napisali ime, piše se Heinrich Himmler