Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje se sve iste b....e vrte ko na x
Samo deri Vladimire Vladimiroviču Putine nema drugi način da te shvate i počnu da poštuju
Neko mora da kapitulira a ko ce to biti nije teško zaključiti rusi idu lagano uništavaju živu silu uzimaju teritoriju ukrajina ima sve manje obučenih ljudi i zavisi od zapadne pomoći koja ne može stalno trajati a putin se dobro spremio za ovo iako je zapad spremao zamku svjestan veličine zemlje i svega al rusi su odabrali taktiku prilagodili se svemu i sad pobjedjuju
Naravno da ne postoji.Procjena da ce te Rusiju staviti na koljena je ravna nuli.Amerika i Eu je toliko ulozila da ih je strah pomisliti da stanu, plodni dijelovi Ukraine su vec prodani, svako trazi svoje.Rusija ce biti ta sta ce se desiti sa Ukrainom.Tvoje je da se jos boris a onda nestanes.
A sta su ulozili molim te sicu nista vise od 45 Trilardi godisnje zadnje 2 godien 90 triliardi oni ulozili neki 200 miliadri dolara godisnje ni 100 miliardi vic ne neki novac u afganistan samo amerika potrosila 960 miliardi bez europe !!
374, rusija je komedija
'ukrajinski plan pobjede' možda na Evroviziji...drogoš ocam'.
Ne staj Zelenski! Bolje još 10 godina r a to vati nego druga RS!
Za Ukrajinu važi: Što dublje, to bolje. Svim sredstvima se boriti protiv otimačine teritorije.
Dnjepar će biti nova granica. Nikad nemoj da se kačiš sa jačim u suprotnom ostaneš bez pola države.
a gdje ce biti granica u kruskoj oblasti??
Ukrajinci su nebeski narod.