Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su mu tiktokeri koji su napadali Ukrajinu.. putinov mali avlijaner koji je prodao borbu cecenije protiv rusije
Ti podržavas basajeva radujeva hataba mashadova dudajeva gelaeva i te koji su pokušali da odvoje kavkaz sve mi je jasno
Kopiram citat Francuskog predsjednika Žak Širaka, glumca Pitera Justinova, Isjećak iz Deobi Dobrice Ćosića zvanu Laž i neće da mi objave citate, kažu govor mržnje. E pa pišite vi komentare, ja na ovaj HDZ portal za bošnjake više ne ulazim. Na meni neće trenirati strogoću.
U pravu si 100%! Ja još nisam ukapirao koji je princip i kriterijum Klix-a kada je u pitanju govor mržnje! Desi se da Klix prenese nečiji govor mržnje i ja ga ponovim u komentaru i oni to blokiraju kao govor mržnje! O Izraelu da i ne govorim
Genocid u Palestini, ali eto smetaju žene koje hoće sa svojom glavom raditi šta ih briga.
Nikab NE,hidžab DA
I Maša iz crtića nosa hiđab, a on bi zabranjivao? Lol
Saće i ovom avion da se sruši.
Who cares?
Trećina naroda Čečenije je ISTRIJEBLJENA.
Vehabizam. Problem ovdje i diljem islamskog svijeta.
Sta je vehabizam ?
Vidjeli smo šta je vaš selefijski pokret na Palestini. Šijje koje vi konstantno kritikujete su na bedemu islama dok vaši finansijeri druguju sa cionistima. Ja da sam u tom taboru stidio bih se ikad više progovorit o islamu a kamo li nekog nazivati neznalicom.
Sta Rusi misle o muslimanima mozemo najbolje vidjeti kroz govore desnice u Evropi, oni se finansiraju ruskim novcem. Madjarska je na strani Putina, a svi znamo kakav je njihov stav po pitanju Islama. Ruska Federacija se nalazi pre velikim unutrasnjim turbulencijama, da ne kazem secesijama ;)
zaboravljaju svi Ceceniju i sta se desilo evo ovaj direktni nametnuti potomak od strane brace rusa
kad bi citao i ne se prolvajivao kao sto radis znao bi kao sto otvoreno kazu da CIA i njihovu je naporuzala alquaidu i vehabije u ceceniji da bi napraivli pobunu a znao bi jos da Madjarska podrzava IZrael u bas svemu dok Rusija Palestinu, a ako ti padne Rusija ovi koji su ubacivali koronu i ALKaidu i ISIS ce se vratiti kao jedini svjestksi policajac i znaci podrzavas da se to vrati? ovdje nema covjeka sa 2g mozga
Svi se ograđuju od saudijsko-izraelskog vehabizma.
Vrlo cesto su moje reakcije bazirane na vec zvanicno objavljenim ( cesto u svjetskoj stampi, kao npr ovo o Prada cizmama). I vrlo cesto se moja reakcija kvalifikuje kao "govor mrznje". A ja samo citiram. Ovaj put o Prada cizmama nekog ko sebe naziva "prvi uz boga". Steta.
Dok se po hrvatskim i srpskm portalima piše neviđena mržnja, ovaj Čovićev Portal iz Sarajeva nam neda ni citate velikih zvaničnika objaviti. Samo Bojkot.
Mozete vi bolje. Niste dorasli da blatite Russiju i njene narode! Doci ce vrijeme kada ce te se morati prilagoditi u ubrzanom tempu! Ne zaboravite,Boldirajte I sacuvajte.Trebace vam. Ucite Ruski jezik!
Mislis arapski ?
Jel i ovo onaj sto umire vec peti put?
Informacija za Klix: Zloglasni čečenski vođa nosi Pradine čizme od 14.000 kn Izvor: Jutarnji list list
Uzmi krpu i cetku i podji u grozni da ucinis dobro djelo