Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi samo imate priču ko i Turska, pa uradite više nešto konkretno dok ummet krvari. Manite nas šuplje
Pa i rade
Opcija 1 - podignuće prstić i zaprijetiti. Opcija 2 - izdaće oštro saopštenje
Ne znam kakav ce biti odgovor ali vjerovatno da ce biti slican onom zadnjem samo mozda malo jaceg intenziteta. Znaci letice rakete i dronovi iz Irana i vjerovatno ce Hezbolah da djeluje koordinirano i to je to. Prica da ce Rusija a pogtovo Kina nesto poduzeti i da ce buknuti neki veliki rat su price za malu djecu. Dabogda sutra potpisali primirje za sva vremena ali vise od ovoga nece biti. Do sada su imali milon razloga za svasta nesto i na kraju nista.
Kakav će biti odgovor Odreda El - Mudžahid ??
Zadnji put su im izraelci oborili sve rakete i dronove daleko od granice zemlje....
nema veze jedan manje
Izgleda da je Iran na redu za razaranje
Koliko ja vidim samo prijete kao uvijek
Odgovor će biti kmečanje. Kao i uvijek. Malo prijetnji i to bi bilo to.
Oni ga i ubili
Neće biti nista ,,jer kukavica podvije rep i trpi
Ne shvatam zasto se zamaram ovim ust...?portalom klix.ba Svaki komentar govor mrnje
Dok je uzdanje u Allaha, nema tu nikakve reakcije nit moze biti
Oborit ce sve Izrsel sa saveznicima kao i prosli put , neku ce pustit koja u pustinju zaluta da ne trose rakete za nju
pa udaraju sa njim vijestima pa sta mi imamo sa njim...niti me zamima taj lik niti ista!!! sta ima novo u BIH???? kakva je situacija u BIH!?
nece nikakav odgovor biti. zapamtite to! oni su isto.
pokrij se po usima Iran je poslao 70% sve pomoci u oruzju BIH kasnije ide Pakistan sa oko 25% i Indonezija,Brunei preostlai 5%, Hezballah isto poslao 400 Boraca tokom Izraelske okupacije Juznog LIbana,
Najjaci su ovi neimenovani izvori a danas 7 punih sati leti spijunski avion oznaka EP3E Aries,duz zapadne obale sirije i libana,plus 10 komada bombardier challenger iznad iraka i jordanaopremljeni uredzajima i senzorima za el prisluskivanje.
Najjaci su ovi neimenovani izvori a danas 7 punih sati leti spijunski avion oznaka EP3E aries,duz zapadne obale opremljen uredzajima i senzorima za el prisluskivanje.
Da li biste vi voljeli da iznad vaše države lete avioni neprijateljske vam države. Da li bi ste vi voljeli da se u vašoj zemlji vrše atentati na državnike trećih država. O čemu vi pričate ko ovdje ispravlja krivu Drinu. Svi pametuju i jedni i drugi i treći dok jedan narod nestaje u G..i